Press "Enter" to skip to content

A murit în direct! Un prezentator de radio a făcut infarct în timpul emisiunii. Avea 55 de ani

A murit în direct! Un prezentator de radio a făcut infarct în timpul emisiunii pe care o prezenta, conform unui anunț făcut chiar de postul de radio.

Veste șocantă pentru ascultătorii unui post de radio britanic. Gazda emisiunii a murit în direct, când își prezenta emisiunea.

Un prezentator de radio a murit în direct. A făcut infarct

Bărbatul pe nume Tim Gough avea 55 de ani și își iubea meseria. Acesta a murit chiar în timpul unei transmisuni în direct, spre șocul tuturor celor prezenți.

Ulterior, postul de radio unde era angajat bărbatul, GenX Radio Suffolk, a transmis un mesaj prin care a anunțat că prezentatorul a murit chiar în timp ce prezenta emisiunea.

De asemenea, postul de radio a transmis un mesaj de susținere pentru familia prezentatorului de radio care a decedat. Acesta a lăsat în urmă un fiu.

„Trebuie să vă informăm cu cea mai mare durere că dragul nostru prieten și gazda matinalului, Tim Gough, a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul.

Dragostea noastră merge către familia lui, fiul, sora, fratele și mama lui. Tim făcea ceea ce îi plăcea. Avea 55 de ani”, a transmis postul de radio pe pagina sa de Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page