Press "Enter" to skip to content

ADIO, CRISTINA ȚOPESCU! IMAGINILE DURERII

Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în vila ei din Otopeni, în seara zilei de 12 ianuarie. Sicriul cu trupul neînsuflețit al celebrei prezentatoare TV a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală, unde apropiaţii şi admiratorii au putut să îi aducă un ultim omagiu. Renumita jurnalistă este condusă, joi, pe ultimul drum. După cum se știe deja, trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat, potrivit dorinței sale

Vestea că îndrăgita prezentatoare TV a murit a căzut ca un fulger peste România. Duminică seara, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni. Și, de parcă nu ar fi fost de ajuns, s-a descoperit că fosta vedetă TV își găsise sfârșitul cu mai bine de două săptămâni în urmă. Sufletul Cristinei s-a dus în Ceruri, dar trupul i se va transforma în cenușă! Așa a decis familia ei, invocând chiar dorința Cristinei.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Funeraliile, programate să înceapă la ora 13.00
Familia Cristinei Țopescu este devastată de durere. Sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei lui Cristian Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu, acolo unde cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe jurnalistă au putut să îi aducă un ultim omagiu.

Ceremonia funerară este programată să înceapă la ora 13.00, la capela Cimitirului Bellu din București. După serviciul religios, sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei va fi dus la Crematoriul Vitan Bârzeşti, acolo unde va avea loc incinerarea.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani
Cristina Țopescu s-a stins din viață, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie. Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului. Extrem de trist este că, lângă cadavrul Cristinei Țopescu, au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *