Press "Enter" to skip to content

Albert Iovan, fiul lui Adrian și al Romaniței Iovan a crescut și s-a transformat într-un tânăr superb. Seamănă leit cu tatăl lui. Cum arată acum Albert

Romanița Iovan are un băiat cât ea de mare pe care îl iubește enorm de mult.

Romanița Iovan a suferit după moartea soțului ei, chiar dacă erau deja despărțiți, însă își amintește de el prin Albert, fiul celor doi, care seamănă leit cu tatăl său.

Romanița Iovan are cu ce se mândri! Fiul ei, Albert, a crescut și este copia în varianta blonda a pilotului Adrian Iovan

Albert Iovan are acum 13 ani și seamănă leit cu tatăl său, singura diferență fiind că este blond și nu brunet, precum era tatăl său. Drept urmare, Romanița Iovan are cu să se laude. Cei doi au o relație foarte strânsă și petrec mult timp împreună, după cum indică și descrierea fotografiei postate de Romanița Iovan.

„One and only (n.r. unul și singurul)”, este textul scris de Romanița Iovan la fotografia cu fiul ei.

Chiar dacă cei din jurul lor spun că Albert seamănă leit cu regretatul pilot, o internaută a observat diferențele și este de total altă părere față de restul oamenilor.

„Pana acum câțiva ani, mi se părea leit tatăl sau, dar acum, e chipul mamei, aceeași ochi frumoși, același zâmbet , același optimism in priviri! O mama mândra de așa fiu! Va imbratisez!❤️”, este comentariul internautei.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *