Press "Enter" to skip to content

ALERTĂ DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA! UN TÂNĂR A FOST INTERNAT LA TIMIȘOARA

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, asistent medical în Germania, a ajuns marți seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița cu simptome de coronavirus. După câteva investigații, pacientul a fost transferat la Spitalul Victor Babeș din Timișoara.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, Waldemar Murgu, a declarat pentru mainnews.ro că simptomele de gripă și de coronavirus sunt asemănătoare și că trebuie așteptat rezultatul final al analizelor pacientului.

“Pacientul s-a prezentat în jurul orei 20.00 cu simptome gripale. Medicii au considerat necesar să-l trimită în condiții de maximă siguranță la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. A stat în UPU circa 2 ore. Eu cred că nu ar trebui să punem răul înainte pentru că simptomele de gripă și de coronavirus sunt similare. Așteptăm analizele. Noi am luat toate măsurile preventive necesare”, a declarat managerul spitalului din Reșița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, Mustav Virgil, bărbatul suspect de coronavirus a lucrat ca asistent medical în Munchen și a luat contact cu mai multe persoane infectate cu coronavirus.

Aceasta ar fi fost însă echipat corespunzător și ar fi respectat toate măsurile de protecție.

Pacientul de 25 de ani a revenit în țară pe 7 februarie, la Reșița, unde a luat contact cu părinții și cu sora lui. Acesta a mai mers la schi la Semenic, în Caraș Severin.
Tânărul s-a prezentat, marți seara, la Spitalul Județean de Urgență Reșița, cu febră, tuse ușoară, simptome specifice infecției cu coronavirus.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *