Press "Enter" to skip to content

Ana, sora Danielei Crudu, primele declarații după ce și-a luat sora de la spital. Cum arată acum Cruduța, după loviturile primite azi noapte de la iubit:

Daniela Crudu a fost bătută de iubit în această dimineaţă. Conform spynews.ro, ea ar fi fost agresată de către iubitul croat, iar motivul ar fi faptul că bărbatul nu ar mai fi găsit o anumită sumă de bani când s-a întors din străinătate, s-ar fi enervat pentru că bruneta o cheltuise și astfel a devenit violent.

Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital în această dimineață, cu multiple traumatisme, mai ales în zona capului. Bruneta ar fi fost bătută chiar de iubitul ei, în propria locuință. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitală, desfigurată în urma unei agresiuni. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală.

Paparazzii Spynews.ro au obţinut, în exclusivitate, primele declaraţii ale surorii Danielei Crudu. Ana Crudu a explicat că bărbatul a fost dus de poliţişti la domiciliul vedetei pentru a-şi lua lucrurile rămase. De asemenea, a înapoiat telefonul Danielei, surorii.

După aceste momente, iubitul Danielei a plecat cu propriul autoturism, cel mai probabil la hotel.

„E un ordin de restricţie deocamdată. Din câte am înţeles, are termen 90 de zile să depună şi plângere”, a explicat Ana Crudu.

Sora Danielei Crudu a declarat, sub privirile paparazilor Spynews.ro că vedeta nu a depus încă plângere pentru că nu vrea să îi creeze probleme. De altfel, bătaia a avut loc în autoturism, iar bruneta este rănită la nivelul membrelor inferioare pentru că a alergat prin zăpadă.

„În club nu a fost agresiv. Doar că nu o lăsa să vorbească cu fanii ei. Probabil a fost gelos. Asta e ce cred eu. Daniela nu putea să-mi zică pentru că dădea declaraţii”, a spus Ana Crudu.

„Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a mai continuat blondina.

Daniela Crudu şi iubitul au fost plecaţi în vacanţă, încă de dinaintea sărbătorilor. Sâmbătă s-au întors, iar el avea bilet pentru ziua de mâine.

„Au plecat încă înainte de sărbătorile de iarnă, în vacanţă. Cât timp bărbatul stătea în România. El avea bilet să plece mâine, dar trebuie să rămână la poliţie, să vorbească, să dea declaraţii, nu?! Apoi probabil va pleca. Acum cred că merge la hotel”.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *