Press "Enter" to skip to content

Anda Adam și-a operat nasul. Artista le-a arătat tuturor imagini din cabinetul medicului. „Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac”

Anda Adam este una dintre cele mai sexy artiste de la noi, iar atunci când vine vorba despre aspectul fizic, interpreta tratează lucrurile cu seriozitate.

La început de an, vedeta și-a operat nasul, iar anunțul l-a făcut pe contul de socializare, unde a și publicat o imagine, alături de un mesaj.

„Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta”, a scris Anda Adam pe contul său de Instagram.

Mai mult, Anda Adam le-a promis fanilor că va reveni cu fotografii cu rezultatul, în urma intervenției chirurgicale.

„Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa.

Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. O să revin cu poze după operaţie”, a mai scris Anda pe Instagram.

Artista s-a căsătorit în 2015
Anda Adam este una dintre cele mai longevive artiste și, de peste patru ani, de când s-a căsătorit cu iubitul cu cinci ani mai mic, și una dintre cele mai responsabile femei. Artista s-a căsătorit în 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, căruia la doar o lună de la nuntă i-a dat veste că vor avea un copil. Evelin este cea mai mare realizare a cuplului, iar Anda se descurcă foarte bine cu cel mai greu job din lume, cel de mama, ba chiar a declarat că la anul vrea să mai facă un copil.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *