Press "Enter" to skip to content

Andreea Mantea, primele declaratii despre iubitul ei: “Nu-l ascund”

Andreea Mantea are o relatie frumosa de ceva timp, dar pe care a reusit sa o tina departe de ochii curiosilor. Fanii vedetei sunt curiosi sa afle cine este barbatul alaturi de care Andreea traieste o frumoasa poveste de dragoste. Cu putin timp in urma, Andreea Mantea a publicat pe canalul sau de YouTube un clip in care a raspuns intrebarilor internautilor.

Fanii au intrebat-o pe vedeta de ce isi ascunde partenerul. Raspunsul ei afost foarte scurt si a venit imediat.

“Nu-l ascund! Sa stiti ca nu-l ascund! Te ascund?”, l-a intrebat vedeta pe iubitul ei, care se afla in spatele camerei de filmat.

Barbatul a ezitat putin pana a raspuns, asa ca Andreea Mantea a tinut sa explice cum stau, de fapt, lucrurile.

“Nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum… unde ajungeam?

Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea in ultimul sau videoclip postat pe YouTube.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *