Press "Enter" to skip to content

Bombă! „A intrat peste mine!”. Vulpița, bătută de Viorel, după ce a fost cât pe ce să facă amor cu nașul! Mirela Vaida: „Înnebunesc! Plec acasă!

Veronica „Vulpița” a fost bătută de soțul ei, Viorel, după ce bărbatul a aflat că ea a fost cât pe ce să facă amor cu nașul lor – de fapt, bărbatul care ar fi trebuit să îi cunune.

Vulpița a spus, marți seară, la „Acces Direct”, că Viorel a bătut-o doar de două ori, iar într-una dintre aceste dăți, bărbatul a fost agresiv cu ea deoarece ea „a greșit cu nașul”.

Totul s-ar fi petrecut când Vulpița era lăuză și se afla singură acasă, alături de fiica ei abia născută.
„De două ori m-a bătut. A doua oară cu fostul naș – a venit fostul naș peste mine, m-a dezbrăcat, un nasture, și eu aveam fetița mică. S-a dezbrăcat până la jumate și eu numai un nasture. Soacra mea l-a invitat la noi acasă. Eu eram cu fata acasă. Soacra era la treabă, socru cu căruța plecat. Viorel la muncă. I-am spus lui Viorel la telefon. El căuta să-l bata pe naș. (M-a bătut pentru că, n.r.) a zis ca nu vreau să recunosc – că tu vrei să desparți familiile”, a spus Vulpița.

Viorel a simțit nevoia să intervină și să facă o precizare. Nu a „bătut-o” cu adevărat, ci… A împins-o. „Nu am dat cu palma”, a subliniat el.

„Cu nașul m-am judecat. Eu am câștigat procesul. El a recunoscut toată fapta”, a mai spus Viorel.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *