Press "Enter" to skip to content

Ce a aflat fiica lui Teo Trandafir, chiar de ziua ei de naștere

Maia Trandafir, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit în luna mai vârsta de 16 ani. Celebrea prezentatoare a adaptat-o pe Maia încă de când aceasta era un bebeluș și a crescut-o ca pe propriul copil.

Ce a aflat fiica lui Teo Trandafir. Maia și mama sa au o relație extrem de apropiată, cele două declarându-se cele mai bune prietene, înainte de relația mamă fiica, conform HUFF.RO.

Pe 9 mai aceasta a împlinit vârsta de 16 ani, iar din copilul mic s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Teo Trandafir i-a oferit acesteia o educație foarte bună și a crescut-o în așa fel încât să nu cadă pradă banilor.

Prezentatoarea TV a învățat-o să-și câștige singură notorietatea și să învețe să fie o femeie responsabilă în viitor. Deși poate mulți cred că Maia este un copil răsfațat care are acces la orice își dorește, Teo a adoptat să-i ofere o educație „normală” și să nu o lase să cadă pradă banilor și faimei de care beneficiază și ea datorită notorietății mamei sale.

Ce a aflat fiica lui Teo Trandafir. Prezentatoare TV i-a explicat de mică acesteia o poveste potrivită pentru vârsta ei în ceea ce privește faptul că nu este mama sa biologică. Aceasta o cataloghează ca „un dar pe care Dumnezeu i l-a oferit lui Teo”.

Pe măsură ce Maia a crescut a înțeles ce înseamnă să fii un copil adoptat și nu s-a lasat afectată de articolele care o catalogau ca fiica adoptată a prezentatoarei TV. Maia o consideră pe Teo Trandafir mama ei și se bucură enorm de toată iubirea pe care aceasta i-o oferă.

“Noi avem o regulă nescrisă: niciodată eu nu îi spun ei „Nu ai voie” şi niciodată ea mie „Nu vreau”. Ne-am crescut şi ne-am educat una pe cealaltă, în aşa fel încât să ştim să ne punem problema”, a mărturisit prezentatoarea TV Teo Trandafir într-un interviu pentru Libertatea. scrie romaniatv

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *