Press "Enter" to skip to content

Ce i-a făcut un taximetrsit plin de tatuaje din Brăila bătrânului din imagine:

Gestul unui taximetrist vizavi de un moșneag amărât a ajuns viral pe rețelele de socializare. Fapta tânărului s-a aflat, iar cei din mediul online au fost impresionați. Mulți l-au felicitat pentru decizia lui.
Gestul unui taximetrist a impresionat o Românie întreagă

Ionuț Eparu este un tânăr taximetrist din Brăila, care a dat o lecție de viață tuturor. Acesta se afla pe traseu când a zărit, pe marginea drumului, un bătrânel amărât. Fără să stea pe gânduri, a oprit și l-a întrebat ce e cu el. Bătrânul i-a mărturisit că muncise la o fermă, dar că nu fusese plătit. El plecase pe jos spre Măcin, pentru că nu avea bani nici măcar de drum.

Impresionat de suferința bărbatului în vârstă, Ionuț s-a oferit să-l ducă cu mașina până la destinație, deși n-avea drum într-acolo. Mai mult de atât, pe drum, el s-a oprit să cumpere diverse alimente, moșneagul spunându-i că a mers toată ziua pe jos și că nu a mâncat nimic.

„Mă bucur că din puținul meu i-am oferit un mic ajutor”
Modest, Ionuț spune că i-a oferit doar un „mic ajutor” acestui bătrân. El l-a condus până la bac, i-a plătit transportul și i-a urat drum bun spre casă.

”Stăteam în stația de taxi de la Piața-Mare, pe trotuar se apropia acest moșneag trist. Venea pe jos de la Silistraru, de la o ferma unde a muncit și nu a fost plătit! M-a întrebat cum ajunge la trecerea bac Smârdan, vroia să ajungă acasă… la Măcin. Mi-a spus că s-a pornit la drum de dimineața, că îl dor picioarele foarte tare și că nu a mâncat nimic. Nu am stat pe gânduri și l-am urcat în mașină. Am pornit spre bac, în drum am oprit la un magazin alimentar de unde i-am luat ceva de mâncare, un pachet de țigări și o bere rece. Mă bucur că din puținul meu ți-am putut oferi un mic ajutor! Drum bun moșule, să ajungi acasă sănătos!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

În urma faptei sale, bărbatul a devenit cunoscut pe rețelele de socializare. El postează des pe Facebook mesaje, iar oamenii îi apreciază modul în care gândește.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *