Press "Enter" to skip to content

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Scorpion de pe 15 noiembrie, în funcție de zodie

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Scorpion, care se va produce pe 15 noiembrie. Mai multe zodii sunt puse la încercare, însă trebuie să renunțe la anumite atitudini ostile față de cei din jur.

Luna Nouă din Scorpion ne va face să conștientizăm unde greșim și ce trebuie să reparăm pentru a fi în armonia cu noi înșine. Apar oportunități importante de care trebuie să ținem cont.

Berbec: Nu te culca pe o ureche dacă nu îți iese acum un plan investițional. E momentul să fii un pic mai răbdător și mai echilibrat, să speri până în ultima clipă.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Scorpion de pe 15 noiembrie, zodie cu zodie
Taur: Pune-te în locul celorlalți înainte să îi critici. Renunță la a emite judecăți și încearcă să vezi lucrurile cu alți ochi.

Gemeni: Nu uita de unde ai plecat. Chiar dacă acum toate lucrurile îți ies ca la carte, e foarte important să știi că ai pornit de jos. Nu uita niciodată asta.

Rac: Dacă te deranjează ceva la persoana iubită, nu mai ține ascuns în tine. Verbalizează fiecare nemulțumire.

Leu: Dă tot ce ai mai bun din tine și lasă-te dus de val. E momentul să nu îți mai interzici nicio bucurie.

Balanțele trebuie să evite certurile
Fecioară: Nu face calcule înainte să se producă anumite evenimente. Lasă totul la o parte și trăiește clipa, așa cum este, bună sau rea.

Balanță: Nu porni certuri din care știi că nu ai cum să ieși bine. Dacă ai îndoieli cu privire la anumite persoane, încearcă să fii mai reticent.

Scorpion: Pune-ți pofta în cui pentru o perioadă, căci de la bani pot porni discuții foarte urâte în familie.

Săgetător: Nu te mai gândi doar la lucrurile negative. Ai prostul obicei de a pune răul în față, iar asta te debusolează de cele mai multe ori.

Capricorn: Nu arunca cu acuzații asupra anumitor colegi de muncă dacă nu ai toate datele problemei. Cercetează mai mult.

Vărsător: Nu risipi economiile pe care le-ai făcut până acum căci vin vremuri destul de grele. Mai rabdă nițel.

Pești: Nu încerca să faci pe mediatorul acolo unde este evident că vorbele bune nu au rost. Riști să fii prins la mijloc, iar toate oalele s-ar putea sparge în capul tău. scrie fanatik.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *