Press "Enter" to skip to content

Copilul Vulpiței plânge non stop! Ce s-a întâmplat e tragic

Vulpița de la Vaslui și Viorel și-au lăsat fetița de doar câțiva anișori și au venit la București după faimă. Micuța Maria se află în grija soacrei Veronicăi.

Copilul Vulpiței. Veronica Stegaru și Viorel au împreună o fetiță de doar câțiva anișori. Micuța plânge de dorul părinților și îi cheamă acasă. Cuplul Stegaru a devenit cunoscut în showbiz după infidelitățile aplicate soțului de către soția-vulpiță. Tânăra, în vârstă de 22 de ani și soțul ei, în vârstă de 33 de ani, stau la București de mai bine de trei săptămâni. Vulpița de la Vaslui și Viorel apar des în platoul emisiunii „Acces Direct”, difuzată pe Antena 1.

Copilul Vulpiței. Copila lor se află la Blăgești, județul Vaslui, în grija bunicilor paterni. Micuța Maria plânge de dorul părinților și îi cheamă acasă. Sunt trei săptămâni, de când fetița nu i-a văzut.

Copilul Vulpiței. Protecția Copilului din Vaslui s-a autosesizat, iar copilul Vulpiței și al lui Viorel riscă să ajungă pe mâinile statului. În timp ce Veronica se plânge la televizor că a fost violată de trei bărbați, iar soțul ei o acuză de faptul că l-a înșelat.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *