Press "Enter" to skip to content

CUM ARATĂ FEMEIA CARE NU ȘI-A MAI TĂIAT UNGHIILE DE 14 ANI. A AJUNS SĂ FACĂ O ADEVĂRATĂ AVERE DE PE URMA ACESTUI LUCRU

Într-o lume în care unele femei preferă unghiile mici și delicate, altele se axează pe lucruri ieșite din comun. Arinda Storm Weave are 58 de ani și nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani. Mai mult, a ajuns să facă o adevărată avere din asta!

Arinda Storm Weave are 58 de ani și o pasiune mai inedită. Femeia din Statele Unite ale Americii a ajuns să nu-și mai taie unghiile de 14 ani, iar de pe urma acestui lucru, a obținut o adevărată avere. Cum? Foarte simplu. Totul a pornit în momentul în care Arinda a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Pentru că a făcut foarte multe tratamente o perioadă îndelungată, femeii nu i-a mai păsat de aspectul său fizic și s-a concentrat doar pe faptul că își dorea să se facă bine. În momentul în care a scăpat de chinul bolii, Arinda și-a dat seama că nu și-a mai tăiat unghiile și că acestea ajunseseră să fie foarte lungi, iar de atunci, a luat decizia de a le lăsa să crească în continuare. Au trecut 14 ani de când aceasta nu le-a mai tăiat, atât la mâini, cât și la picioare.

A ajuns să facă o avere

Pentru că pe internet există numeroase persoane cu tot felul de fetișuri ciudate, Arinda și-a dat seama că poate face o adevărată avere de pe urma unghiilor sale, lucru care s-a și întâmplat.

„Nu avem habar că există această lume a fetișurilor unghiilor. Odată ce m-am implicat am găsit o comunitate cu totul nouă și am început o afacere bazată pe ea care mi-a schimbat complet viața.

”Într-o zi în timp ce-mi făceam unghiile am făcut aproximativ o jumătate de duzină de poze pe care le-am postat pe blogul meu. Câteva săptămâni mai târziu doi tipi din Spania mi-au cerut prietenia.

Nici măcar nu aveam poză la profil cu mine, așa că am intrat pe paginile lor pentru a vedea care este motivul pentru care vor să-mi fie prieteni. Ambii aveau poze cu unghii”, a afirmat Arinda. scrie cancan.ro

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *