Press "Enter" to skip to content

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au făcut anunțul. Sunt de 17 ani prieteni şi colegi la radio

Pe 23 august 2004, Daniel Buzdugan (44 de ani) și Mihai Morar (37 de ani) debutau ca echipă la matinalul „Dimineața DeMentă”, transmis la Radio 21 (redenumit Virgin Radio pe 9 ianuarie 2017 – n.r.). Din 29 septembrie 2008, prezintă matinalul „Morning ZU” la Radio ZU.

„Regele farselor”, Daniel Buzdugan, a absolvit Teatrul la Iași, e căsătorit cu medicul stomatolog Monica și împreună au doi copii, Luca (12 ani) și Maria (10 ani). Fost DJ la Baia Mare și vedetă Antena Stars, Mihai Morar e căsătorit cu Gabriela și au trei fete: gemenele Mara și Cezara (11 ani) și Roua (1 lună). În ziua aniversară, Buzdu și Morar au prezentat la Palatul Snagov o nuntă.

„Mihai și-a amintit că acum 15 ani, pe 23 august, formam echipa de radio Buzdugan și Morar. Am progresat pentru că am rămas împreună. Împreună aduce întotdeauna și progres, și succes, treabă valabilă pentru orice comunitate, familie, țară, clasă, școală, prieteni vechi, loc de muncă etc. Într-o țară unde numai alimentele ambalate rezistă pe termen lung, putem fi un bun exemplu de echipă statornică. Vă mulțumim din inimă că împreună, în fiecare dimineață, facem cel mai tare matinal din România”, își reamitnea Daniel Buzdugan, acum doi ani, într-o postare pe rețelele sociale.

Anul acesta, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au sărbătorit 17 ani prieteni şi colegi la radio

„Ce-am făcut noi mai bun în 17 ani împreună. Și niște radio. ❤️, este mesajul publicat astăzi de Mihai Morar.

Daniel Buzdugan a absolvit Liceul Economic nr. 1, secția finanțe-contabilitate, Facultatea de Teatru, Universitatea de Arte G. Enescu din orașul său. Este căsătorit și are doi copii, Alexandru și Luca. Este cunoscut ca și “omul farselor și al aroganțelor” datorită farselor pe care le face la emisiunea Morning ZU de la Radio ZU.

Mihai Morar este un prezentator de televiziune și de radio, redactor și DJ român. Cariera lui Mihai Morar în radio a început la începutul anilor 2000 cu… Daniel Buzdugan, care avea nevoie de un coleg de prezentare la Radio Contact Baia Mare după ce partenerul său se îmbolnăvise. Ulterior a colaborat cu Fun Radio București (2001-2002) și cu Radio Contact București (2002-2003). Din 2003 a prezentat, tot cu Buzdugan, ‘Dimineața deMentă’ la Radio 21, iar din 2008 prezintă ‘Morning Zu’ la Radio ZU, în aceeași formulă. Mihai Morar are o emisiune longevivă la Antena Stars, ‘Răi da buni’ fiind unul din cele mai de succes produse ale postului. În 2011 a fost jurat la emisiunea X Factor, în primul sezon, unde a câștigat alături de concurentul său, Andrei Leonte.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *