Press "Enter" to skip to content

Dezvăluiri noi în cazul fetei arse din Giurgiu! ADN-ul său nu corespunde cu cel al tinerei dispărute din Capitală!

Ies la iveală noi detalii în cazul crimei care a îngrozit toată România. După ce mai multe piste arătau faptul că Simona, fata dispărută din Capitală, este victima din Giurgiu, acum testele au arătat că acest lucru nu e adevărat, potrivit Antena 3.

Fata arsă în Giurgiu nu e Simona!Testele ADN au fost comparate!
O crimă de-a dreptul șocantă a avut loc în urmă cu doar câteva zile în localitatea Ghimpați din Giurgiu, atunci când o fată cu vârsta între 20-30 de ani a fost găsită incendiată pe un câmp din apropiere de niște localnici!

Anchetatorii cercetează în aceste momente pentru a se afla cine este tânăra, deoarece momentan nu i-a fost descoperită identitatea, dar nici nu au dat de urma celui care a comis fapta oribilă!

În acest caz a început un proces lung prin care anchetatorii încercă să afle cine este femeia având la bază toate persoanele de sex feminin dispărute în ultima vreme.

Astfel, una dintre persoanele care semăna cel mai mic cu fata arsă în Giurgiu, în urma potretului robot, era o tânără din București care a dispărut de mai multe zile și de care familia nu mai știe nimic. În urmă cu puțin timp ADN-ul fetei găsite dezbrăcată și incendiată pe o suprafață de peste 90 % din corp a fost comparat cu ADN-ul Simonei, însă potrivit Antena 3, rezultatul a arătat că nu fata din București este persoana incendiată pe câmpul din localitatea Ghimpați!

Victima a fost găsită fără suflare într-o valiză!
În urmă cu doar câteva zile mai mulți locuitori din localitatea Ghimpați județul Giurgiu au văzut foc aprins pe câmp și s-au gândit că e vorba despre un incendiu de vegetație.

Atunci aceștia au chemat pompierii, iar ajunși la fața locului au găsit o valiză arzând, iar în interiorul aceseia trupul unei femei.

Potrivit medicilor legiști, victima era moartă cu două ore înainte de a fi arsă, iar cauza deceseului a fost reprezentată de o hemoragie.

Aceasta avea plăgi la nivelul capului, rezultate în urma lovirii cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *