Press "Enter" to skip to content

Disputa dintre soții Stegaru, mutată în online. Ce și-au transmis

Soții Stegaru sunt cele mai controversate personaje din media la momentul actual. Povestea lor a ținut milioane de oameni în fața televizoarelor din cauza controverselor expuse. Acum, cei doi și-au mutat disputa în mediul online. Ce îi reproșează Viorel Stegaru soției sale, Vulpița?

Soții Stegaru, dispută în mediul online

Sunt zi de zi prezenți în studioul emisiunii „Acces direct”, acolo unde și-au expus de la bun început problemele din mariaj. Și deși păreau că cei doi au ajuns la un consens și și-au acceptat infidelitățile, iată că problemele nu s-au încheiat. Viorel Stegaru își ceartă soția prin intermediul contului de Facebook, reclamându-i timpul petrecut pe rețelele de socializare.

Pe contul de Facebook al bărbatului au apărut mai multe replici acide la adresa soției sale. „Veronica, ia adio de la Facebook” ori ”Stai prea mult pe Facebook, cred că o să-ți șterg de pe telefon Facebook”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de bărbat în mediul online. La rândul ei, Vulpița pare să aibă ceva de reproșat. „Tu stai mai mult pe Facebook și te uiți numai la gagici sexi și le dai cerere de prietenie. Știe eu că îți am parola de la Facebook”, ar fi fost replica acesteia.

Vulpița, cel mai controversat personaj al momentului

Desigur, nu se știe dacă acestea sunt conturile reale ale celor doi, dat fiind faptul că există foarte multe pe numele lor. Cert e că soții Stegaru sunt departe de a îngropa securea războiului. Certurile dintre ei nu au încetat și nici nu pare să se ajungă la un consens. Până una-alta, cei doi se bucură de notorietatea căpătată și se declară „vedete”.

Amintim că soții Stegaru provin din comuna Blegești, județul Vaslui. Cei doi sunt căsătoriți de mai mulți ani și au împreună o fetiță, care se află în grija socrilor Vulpiței. Aceasta din urmă a ieșit din grațiile socrilor odată cu infidelitățile repetate. Cu toate acestea, Vulpița își apară mariajul și spune că nu vrea să renunțe la soțul său, Viorel Stegaru.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *