Press "Enter" to skip to content

Fiica lui Vadim Tudor, Lidia, a devenit cadru didactic la Spiru Haret.

Lidia Vadim, fiica cea mare a regretatului politician Corneliu Vadim Tudor, a reușit să construiască o carieră de succes după dispariția tatălui său. Licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității „Spiru Haret”, Lidia a găsit calea în învățământul superior.

Începând cu anul 2019, Lidia Vadim s-a alăturat echipei academice a Universității „Spiru Haret” în calitate de cadru didactic, ocupând postul de tutore psihologie în cadrul Învățământului de la Distanță (ID). Potrivit site-ului instituției, tutorele este desemnat de Consiliul Facultății sub expertiza administrativă a personalului din echipa managerială ID.

Deși are doar aproape 30 de ani, Lidia a reușit să avanseze în cariera academică și să devină asistent universitar la Facultatea de Psihologie a Universității „Spiru Haret”. Cu toate acestea, mulți se întreabă cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor lunar. Potrivit surselor de la Impact.ro, Lidia Vadim are un salariu de 4.508 de lei.

Pe lângă activitatea sa didactică, Lidia se bucură și de moștenirea lăsată de tatăl său. Cu toate că multă lume crede că fiicele lui Vadim Tudor au moștenit o avere fabuloasă în bani, realitatea este alta. Lidia și sora sa mai mică, Eugenia, au primit în mare parte lucruri de artă, precum o colecție impresionantă de cărți, care numără nu mai puțin de 2.000 de volume.

Fiica cea mare a politicianului deține o parte din casa în care a locuit fostul lider al Partidului România Mare, precum și o parte din ziarul cu același nume. În plus, Lidia posedă mai multe tablouri și cărți, fiind pasionată de artă și cultură.

Astfel, Lidia Vadim și-a construit o carieră solidă în învățământul superior și a reușit să valorifice moștenirea lăsată de tatăl său într-un mod în care să se simtă împlinită din punct de vedere profesional și personal. Cu pasiunea pentru psihologie și învățământ, Lidia continuă să își dedice timpul și energia studenților săi, contribuind la formarea viitoarelor generații de specialiști în domeniu.

În concluzie, Lidia Vadim, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, a reușit să se impună în lumea academică și să se descurce în afaceri, păstrând vie amintirea tatălui său prin intermediul colecției de cărți și a moștenirii pe care a primit-o. Acesta este un exemplu de perseverență și maturitate, demonstrând că moștenirea nu este întotdeauna despre bani, ci și despre valorile și pasiunile pe care le transmitem generațiilor următoare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page