Press "Enter" to skip to content

Flavia Mihășan a refuzat patru bone. Ce test nu au trecut candidatele

Flavia Mihășan (37 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 15 mai 2021. Asistenta TV și iubitul ei, Marius Moldovan, au împreună doi fii, Tudor, în vârstă de 3 luni, și Carol, în vârstă de 2 ani.

Invitată în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Flavia a dezvăluit că a refuzat patru bone până să găsească persoana potrivită. Flavia Mihășan a refuzat patru bone. Ce test nu au trecut candidatele Dansatoarea a „supus” candidatele unui „test” aparent banal. „Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș.

Voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a plăcut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu, ca mamă, că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a spus Flavia Mihășan.

În cele din urmă, dansatoarea a găsit bona potrivită. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus Flavia. La începutul lunii august, proaspăta mămică a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a adus pe lume cel de-al doilea copil.

„Este o altă etapă a vieții. E „bebelușeală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. (…) Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi.

De-asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț”, a mărturisit Flavia Mihășan la Antena Stars, potrivit Spynews. Flavia nu-și mai dorește să devină mamă în viitor, iar după ce Tudor va crește puțin mai mare, dansatoarea va reveni pe scenă.

„Mi-e foarte dor de scenă, dar o să revin destul de curând. După ce am luat pauza asta mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm energia pe care o simțeam din partea publicului, când eram pe scenă”, a mai spus Flavia la Antena Stars.

Dansatoarea este bucuroasă să fie mamă de băieți. „Cineva drag mi-a spus odată că leoaicele sunt mame de băieți și mare dreptate a avut, cel puțin în cazul meu! Da, vom mai avea un băiețel și acum că știm asta, putem spune că asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată! ❤️”, scria Flavia anul trecut în mediul online.

Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia!, iar, pe 15 iunie 2019, cei doi au devenit părinții unui băiețel. Perechea a fost discretă în privința nașterii. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul s-a acomodat în locuința cuplului.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *