Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea a ajuns cu fetitele la spital. Ce s-a intamplat cu cele mici

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au ajuns cu fetitele lor la spital. Cea mica a avut ceva probleme de sanatate, dar la medic a ajuns si fetita mai mare a cuplului. Aceasta, odata ajunsa la cabinetul medical a inceput sa isi consulte sora mai mica.

Gabi Crsitea a ajuns cu fetitele la doctor

Gabrielea Cristea si sotul ei Tavi Clonda isi cresc fetitele cum stiu ei mai bine. Pe langa dragostea parinteasca pe care le-o ofera din plin, cei doi fac tot posibilul ca micutele sa nu duca lipsa de nimic.

In plus, cuplul are mare grija de fetite. Chiar si asa cate o raceala mai le afecteaza pe cate una. Cuplul si-a impartit bine activitatile zilnice, astfel incat micutele sa fie cu unul dintre ei in permanenta.
Tavi Clonda a anuntat pe Facebook ca este cu fetitele la medic

Asa s-a intamplat si cu cea mica, cand a intampinat ceva probleme de sanatate. Tavi Clonda a postat pe Facebook ca se afla cu cele doua fetite la doctor.

Cantaretul a spus ca mezina familiei a fost fusa la un control. Astfel, a ajuns la doctor si fiica mai mare a cuplului, intrucat nu au vrut sa o lase acasa. Fata cea mare a Gabrielei Crsitea i-a locul doctorei cabinetului.

S-a asezat pe scaunul ei si a inceput si ea sa-si consulte surioara. Cine stie, poate micuta de acum va deveni un medic reputat in viitor.

Medicul i-a prescris, probabil, fetitei mai mici a Gabrielei Cristea un tratament, iar aceasta se va insanatosi cat de curand, scrie fanatik.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *