Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea a ajuns cu fetitele la spital. Ce s-a intamplat cu cele mici

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au ajuns cu fetitele lor la spital. Cea mica a avut ceva probleme de sanatate, dar la medic a ajuns si fetita mai mare a cuplului. Aceasta, odata ajunsa la cabinetul medical a inceput sa isi consulte sora mai mica.

Gabi Crsitea a ajuns cu fetitele la doctor

Gabrielea Cristea si sotul ei Tavi Clonda isi cresc fetitele cum stiu ei mai bine. Pe langa dragostea parinteasca pe care le-o ofera din plin, cei doi fac tot posibilul ca micutele sa nu duca lipsa de nimic.

In plus, cuplul are mare grija de fetite. Chiar si asa cate o raceala mai le afecteaza pe cate una. Cuplul si-a impartit bine activitatile zilnice, astfel incat micutele sa fie cu unul dintre ei in permanenta.
Tavi Clonda a anuntat pe Facebook ca este cu fetitele la medic

Asa s-a intamplat si cu cea mica, cand a intampinat ceva probleme de sanatate. Tavi Clonda a postat pe Facebook ca se afla cu cele doua fetite la doctor.

Cantaretul a spus ca mezina familiei a fost fusa la un control. Astfel, a ajuns la doctor si fiica mai mare a cuplului, intrucat nu au vrut sa o lase acasa. Fata cea mare a Gabrielei Crsitea i-a locul doctorei cabinetului.

S-a asezat pe scaunul ei si a inceput si ea sa-si consulte surioara. Cine stie, poate micuta de acum va deveni un medic reputat in viitor.

Medicul i-a prescris, probabil, fetitei mai mici a Gabrielei Cristea un tratament, iar aceasta se va insanatosi cat de curand, scrie fanatik.ro

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *