Press "Enter" to skip to content

Gigi Becali, o noua donatie pentru Spitalul ”Matei Bals”: ”Am platit 120.000 de pastile de antidot”

Gigi Becali este una dintre vedetele cu suflet mare! Patronul a ”decartat” din buzunar si a platit 120.000 de pastile pentru Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala!

Dupa ce a trimis un tir cu echipamente pentru Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si a mai achizitionat 2000 de teste pentru COVID-19, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a luat din Rusia 120.000 de pastile care ar fi ”antidotul pentru COVID-19”.

”Am platit 120.000 de pastile de antidot din Rusia si nu le puteam primi daca nu primeam astazi aprobarea de la minister.

Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am platit, trebuie sa ajunga 120.000 de pastile de antidot.

Un medicament. Le-am platit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeana, dar poate fi adus.

Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul si il dau gratuit la Matei Bals.

Ei distribuie mai departe unde e nevoie. (…) Cu toata averea mea eu vreau sa ajut oameni”, a spus Gigi Becali la RTV.

Milionarul trimite mancare oamenilor aflati in izolare

Gigi Becali s-a implicat in lupta impotriva coronavirusului si a facut mai multe donatii, printre care una de aproximativ 100.000 de euro la Institutul Matei Bals. Nu s-a oprit aici. Acum a venit randul unor oameni pe care i-a mai ajutat si in trecut.

Becali a ajutat numeroase familii amarate, inca din anii trecuti, de cand le-a oferit locuinte in blocurile pe care le detine in doua zone din Capitala.

Afaceristul le-a oferit apartamente in care sa locuiasca, pentru a nu mai sta pe strazi, ba mai mult, le plateste si cheltuielile de apa, curent, caldura. Pe langa toate acestea, le mai trimitea si mancare din cand in cand.

Acum, ca e pandemie in Romania, Becali a venit din nou in ajurorul nevoiasilor care locuiesc in proprietatile lui!

Ca sa ii tina in case, izolati, pe cat posibil, si ca sa nu le lipseasca nimic, afaceristul le trimite aproape zilnic mancare calda, felul 1 – ciorba, si felul 2, iar atunci cand nu le trimite pachete, le da, printr-un angajat, cate 200 de lei la saptamana.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *