Press "Enter" to skip to content

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020. Cumpene și necazuri, ape tulburi și surprize de ordin karmic

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5 – 11 aprilie 2020. Ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru săptămâna care urmează

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5 – 11 aprilie 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânii viitoare. Potrivit acesteia, Venus în Gemeni și conjuncția Mercur-Neptun în Pești vin cu furtuni în paradisul amoros, ape tulburi și labirint existențial plin de ceață. Iată care sunt zodiile care vor avea o săptămână liniștită.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 BERBEC
Berbec- Aspectele săptămânii viitoare sunt: 1. Venus a intrat în Gemeni. 2. Conjucție Mercur-Neptun în Pești. 3. Luna în Fecioară la debut de săptămână. 4. Conjuncție Marte-Saturn în Vărsător. Cum Soarele este încă în constelația voastră, e o perioadă foarte încărcată din punct de vedere astral pentru voi. Pe scurt: vă pune în încurcătură. Pentru descifrare trebuie să analizez astrograma personală.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 TAUR
Taur- Venus, prima patroană astrală, a intrat în Gemeni și va face aspect de cuadratură cu Luna(a doua patroană astrală) în Fecioară la debut de săptămână. Aspecte nefaste ce țin de dragoste, familie, copii, compatibilități versus incompatibilități. Furtună în paradisul amoros și nu numai… Cariera sau business-ul sunt blocate de conjuncția lui Saturn cu Marte în Vărsător în cuadratură cu Uranus.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 GEMENI
Gemeni- Ați citit la Berbec de aspectele perioadei? Conjuncția lui Mercur cu Neptun vă bagă în ape tulburi și nu veți vedea calea. Alții vor avea probleme și mai grele cu rudele de gradul unu și de gradul doi sau în dragoste. Cuadratura cu Luna din Fecioară a Soarelui natal vizează sănătatea(afecțiuni karmice cu cauze care le văd doar pe karma personală) sau cariera(cumpene sau orientare profesională).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 RAC
Rac- Luna(patroana voastră astrală) din Fecioară va face aspect de opoziție cu Mercur și Neptun aflate în conjuncție și, toate aceste aspecte vor face cuadratură dublă cu Venus din Gemeni. Pe scurt: probleme pe toate planurile(dragoste, sănătate, orientare profesională în carieră, business, justiție). Cheile de deschis cartea de destin pot să găsesc doar pe astrograma voastră sau a celor dragi vouă.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 LEU
Leu- Un labirint existențial plin de ceață, pe care nu poți să-l tai nici cu cuțitul. Ați văzut la Berbec ce configurații astrale sunt săptămâna viitoare, pe cere le-am analizat și la celelalte zodii. Nu veți ști în ce direcție să o luați, fie că vorbim de carieră/business, dragoste, sănătate sau alte domenii extențiale importante, multe la număr. Calea de ieșire o văd individual pe astrograma personală a fiecăruia…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 FECIOARĂ
Fecioara- Hopuri pe care nu le înțelegeți, de aceea nu aveți cum să le depășiți. Patroana voastră astrală este în conjuncție cu Neptun în Pești, semn clar că înotați în ape tulburi. Chiar și cei care se consideră compatibili în relațiile matromoniale sau sentimentale(familie, copii, nepoți) vor avea surprize de ordin karmic pe termen scurt și mediu. Dacă ați citit tot, vedeți că sunt vizate și cariera și sănătatea.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 BALANȚĂ
Balanță- Perioadă dezechilibrată din punct de vedere astral. De aceea echilibrul vi-l pot restabili cu ajutorul brățărilor de le confecționez personal și le prezint la TV. Menționez că iar am anunțat de cei care se folosesc de numele meu și fac pagini false să vă atragă în diverse curse. Cum Balanța este zodia justiției, deschideți bine ochii, că este o cuadratură pe zodii cardinale care vă poate crea probleme, cumpene.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 SCORPION
Scorpion- În Berbec(zodia spirit-pereche, nu suflet-pereche) sunt planete greu de gestionat de voi singuri, așa cum ați citit deja în acest Horoscop și în celelalte făcute de mine pe kfetele.ro. Se plâng mulți că nu se descurcă, dar nici nu știu cu ce misiune karmică au descălecat pe Geea. Compatibilitățile și incompatibilitățile sunt chestiuni individuale, nu le aflați prin sms-uri cu câteva cuvinte sau vorbe…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 SĂGETĂTOR
Săgetător- Dacă tot analizam aspectele dificile ale săptămânii la celelalte zodii și spuneam de compatibilități și incompatibilități și la Scorpion, e bine să știți că natura voastră duală se va vedea în relația voastră, a partenerului/ei de viață, dar și în asocieri și colaborări(business, colaborări). Cum una spuneți și declarați și în spate gândiți cu totul altfel, Universul vă duce totul pe karmă, că nu doarme…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 CAPRICORN
Capricorn- Cuadratura Soarelui natal cu planetele de le analizam la Berbec vizează cumpene și necazuri. Evident, de ordin karmic! Cu cauze profunde de le pot studia doar pe viețile voastre anterioare. Acolo văd cauza/cauzele și tot de acolo văd dacă sunt soluții de ieșire/scăpare(indiferent de vărsta biologica de acum).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 VĂRSĂTOR
Vărsător- Mulți vor să știe de viitor și cred că s-au născut sub o stea norocoasă. De aceea mă caută doar când le ajunge cuțitul la os și au pierdut tot. Total greșit este modul lor de gândire. Dacă ați citit în acest Horoscop ce aspecte astrale periculoase sunt pe progresiile solare ale perioadei, să știți că rezolvările le văd doar pe ecuația de destin de o aveți la naștere.Fie că țin de amor, familie, carieră, business, sănătate.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020 PEȘTI
Pești- Probleme existențiale pe care nu le conștientizați încă sau nu vă dau pace. Pot viza copii sau nepoții din dotare, că nu știu nici măcar cum să fie orientați în viață(școală, alegeri, îndrumări ce țin de slefuirea caracterului. Chiar și voi vă gândiți dacă v-ați orientat corect în carieră(reorintări), dar acest lucru se vede pe astrograma natală(aceasta e una generală). Afecținui karmice cu cauze profunde.

sursa : kfetele

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *