Press "Enter" to skip to content

Înmormântare oprită, după ce un bărbat a vrut să-și consoleze mama. Acuzații dure, după ce nu a păstrat distanța fizică

O înmormântare a fost oprită, după ce un bărbat a vrut să-i fie alături mamei lui.

Un incident trist s-a întâmplat într-o localitate din Anglia, acolo unde o înmormântare a fost oprită, după ce fiul decedatului nu a respectat distanțarea socială. Acum, fiul bărbatului decedat este foarte revoltat

și supărat, după ce nu a fost lăsat să-și consoleze mama, în timpul înmormântării tatălui, din cauza regulilor de distanțare fizică. Acesta nu ar fi păstrat distanțarea socială, când s-a apropiat de mama lui, pentru a-i fi alături, iar ceremonia de înmormântare a fost oprită.

Cum s-a întâmplat întregul incident
Craig Bicknell, din Milton Keynes, a povestit cu lux de amănunte cum a avut loc întregul incident, care i-a lăsat un gust amar. Englezul a explicat cum un angajat al crematoriului

Crownhill a oprit ceremonia de înmormântare, pentru a le spune lui și fratelui său să-și mute scaunele la distanță, unde erau puse inițial.

Englezul spune că a vrut să stea mai aproape de mama sa pentru că femeia nu se simțea foarte bine și a vrut să-I fie alături.

Consiliul local din Milton Keynes, care administrează clădirea, a transmis că regretă situația creată, dar că a fost necesară. „I-am anunțat pe toți că la un moment dat o să fie nevoie să-mi consolez mama. Când am văzut cât se consumă și în ce stare este, am decis că trebuie să o liniștesc și am pus brațul în jurul ei”, povesteşte Craig Bicknel. La începutul înmormântării, scaunele erau așezate la distanță de 2 metri, dar el a decis să-l mute pe al său pentru a sta mai aproape de mama sa.

Când fratele său i-a urmat exemplul, un angajat s-a repezit spre ei și le-a spus: „Trebuie să le pui înapoi, mi-e frică. Nu puteți muta scaunele, vi s-a spus”, potrivit BBC.

Craig Bicknell, fiul bărbatului care a decedat, spune că întâmplarea l-a supărat: „Ne-a stricat ziua”, a spus bărbatul.

Din cauza restricțiilor stabilite de autorități, la înmormântări pot participa cel mult 30 de persoane, iar distanțarea socială trebuie respectată strict de toate persoanele prezente. scrie wowbiz.ro

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *