Press "Enter" to skip to content

LA CE VÂRSTĂ FRAGEDĂ ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA GABRIELA CRISTEA. LA 16 ANI, PREZENTATOAREA TV FĂCEA PRIMUL AVORT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai sincere și transparente vedete de la noi, așa că nu este de mirare faptul că mereu spune lucrurilor pe nume. La un moment dat, despre cunoscuta prezentatoare au ieșit la iveală detalii picante, din intimitatea ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea și-a dorit foarte mult copii și a luptat ani de zile pentru îndeplinirea visului său.

Timpul a trecut, iar alături de Tavi Clonda formează o familie frumoasă și unită. Cu toate acestea, lucrurile din viața moderatoarei de televiziune nu au stat tot timpul așa, căci aceasta a avut o adolescență destul de zbuciumată.

Gabriela Cristea a făcut un avort la vârsta de 16 ani

Gabriela Cristea se numără printre vedetele care și-au început viața sexuală la o vârstă extrem de fragedă. Mai exact, prezentatoarea de televiziune și-a pierdut virginitatea la 13 ani, după ce s-a îndrăgostit de un băiat din cartier, cu câţiva ani mai mare decât ea. Iar de aici și până la primul contact sexual nu a mai fost decât… un pas. Mai mult,

Gabriela Cristea a făcut avort atunci când avea doar… 16 ani. A fost o ”rebelă”, în adevăratul înțeles al cuvântului, fumând înainte de a ajunge la liceu și fiind o mare amatoare de petreceri.

Timpul a trecut, iar Gabriela Cristea a cunoscut fericirea lângă Tavi Clonda, după un mariaj eșuat cu regretatul Marcel Toader, despre care au existat în spațiul public, la un moment dat, informații potrivit cărora acesta ar fi fost violent cu Gabriela Cristea. scrie cancan.ro

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *