Press "Enter" to skip to content

LIVIU VÂRCIU VA DEVENI TATĂ PENTRU A TREIA OARĂ! ANDA CĂLIN ESTE ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU: „NE-AR PLĂCEA SĂ FIE BĂIEȚEL”

Veste mare pentru Liviu Vârciu! Moderatorul de la Antena 1 urmează să devină tată pentru a treia oară, căci iubita lui, Anda Călin, este însărcinată din nou. Cei doi sunt cum nu se poate mai fericiți, mai ales că au declarat, în urmă cu ceva timp, că își doresc și al doilea copil.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Anda Călin a intrat deja în al doilea trimestru al sarcinii, căci a ajuns în luna a 5-a. La fel ca la prima sarcină, focoasa iubită a lui Liviu Vârciu nu s-a îngrășat decât câteva kilograme și se află într-o formă de zile mari!

Toată lumea știe că Liviu Vârciu și Anda Călin își doreau foarte mult încă un copil, iar acum se pare că încercările celor doi de a deveni din nou părinți au dat roade! Chiar dacă în trecut au avut episoade mai tensionate în relația lor, lucrurile s-au așezat pentru cei doi și totul merge din ce în ce mai bine în viața lor.

„Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple”, spunea, anul trecut, Anda Călin! Se pare că visul șatenei a devenit realitate, iar în numai câteva luni, ea și Liviu Vârciu își vor strânge bebelușul în brațe.

Liviu Vârciu și Anda Călin mai au împreună o fetiță, pe micuța Anastasia Maria. Din relația prezentatorului cu Amy Teiceanu, acesta mai are o fiică, pe Carmina.

 

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *