Press "Enter" to skip to content

Luis Lazarus: „Oameni buni voi realizati in ce rahat total suntem noi?…”

Luis Lazarus a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa guvernantilor.

„Oameni buni voi realizati in ce rahat total suntem noi??? Voi stiati ca, in fiecare an, indiferent de guvern, statul roman aloca MILIARDE de EURO pentru sistemul sanitar??? MILIARDE de EURO…

nu milioane de lei !!! Si cand trebuia sa fim pregatiti impecabil, in ce faza suntem ??? Nu avem stocuri, nu avem

dezinfectanti, nu avem masti, nu avem combinezoane, nu avem aparatura corespunzatoare, nu avem …mai nimic!!! Dar interesant este altceva!!!

Anume ca, intr-o asemenea situatie, cu stare de urgenta, cu un numar de peste o mie de infectati, cu niste decedati chiar, din nefericire, noi nu am avut nici macar … alocari urgente de fonduri, pierzand astfel o groaza de ocazii sa cumparam echipamentele atat de necesare!!!

Abia azi aud ca a crapat ceasul sa vina niste echipamente, dupa ce s-au imbolnavit desigur sute de medici si asistente !!!

In concluzie, bietii medici, care s-au confruntat vesnic cu LIPSA fondurilor, desi repet, cheltuim MILIARDE in sanatate anual, au ajuns in faza, absolut paradoxala, sa se roage de oricine poate sa ajute cu … donatii!!!

Deci platim sume incomensurabile, pentru asigurarile de sanatate, fir-ati ai drak de escroci, se aloca miliarde de euro anual si acum, in final, tot noi, cei care nu mai avem slujbe, viitor, bani si oportunitati sa donam pentru sistemul sanitar! Bravo tata!

Super! Intre timp, la ministerul sanatatii, ministrul face o aroganta cu noi si demisioneaza, exact cand era mai multa nevoie de el!!!

Dar aud ca n-ar fi strain de plata la dublu pe niste masti si nici de semnarea a fel de fel de multe alte contracte interesante !!!

Asadar noi sa donam in timp ce altii se “joaca “ cu banii publici!!! 👍👍👍 Cred ca ati inteles ideea nu??? Sau nu! Pai e simplu! Nu e nevoie de nicio donatie, e nevoie ca banii publici sa fie cheltuiti cu cap!!!” sursa:fabricatinromania

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *