Press "Enter" to skip to content

Maria ciobanu, final de carieră! Artista și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală: „Corzile vocale nu-s de fier”

Recent, Maria Ciobanu și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit 86 de ani, iar cu această ocazie și-a anunțat și retragerea de pe scena muzicală. După mai bine de 60 de ani de activitate, cântăreața a decis că este timpul să facă un pas în spate.

În data de 3 septembrie, Maria Cioban și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a sărbătorit în SUA, unde de o bună perioadă locuiește, alături de soțul ei. Artista a avut alături toată familia și s-a bucurat din plin de atmosfera de sărbătoare. Imediat după eveniment, Bebe Mihu,cel mai cunoscut impresar pentru artiștii de folclor, a făcut marele anunț.

Maria Ciobanu, final de carieră

Imediat după ziua de nașterea a Mariei Ciobanu , Bebe Mihu a făcut câteva declarații despre  interpretă, anunțând și retragerea acesteia de pe scena muzicală. Cântăreața locuiește de ceva timp în SUA, unde a continuat să bucure publicul, însă acum a venit vremea să pună stop spectacolelor și să se ocupe de viața personală.

Așadar, după mai bine de 60 de ani de carieră, artista renunță la activitatea profesională și asta din respect pentru public. Potrivit spuselor lui Bebe Mihu, decizia cântăreței de a se retrage, vine din faptul că aceasta nu și-a dorit să ajung în ipostaza în care să fie nevoită să facă playback, respectându-și prea mult fanii.

După ani de zile în care Maria Ciobanu s-a aflat numai pe scenă, după numeroase spectacole în care cânta cinci ore fără pauza, corzile vocale ale acesteia au început să se resimtă, așa că decizia de a renunța la activitatea profesională pare cea mai bună pentru cântăreață.

„I-am transmis ieri La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă. Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni. E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a declarat Bebe Mihu, potrivit playtech.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page