Press "Enter" to skip to content

Medic iesit din garda, oprit in trafic de o politista in Capitala: „A luat pozitia de drepti in fata mea si m-a salutat militareste, cu mana la chipiu”

Un medic iesit din garda a fost oprit in trafic de o politista in Capitala. Cadrul medical povesteste cum aceasta „a luat pozitia de drepti”, intr-un gest impresionant de recunostinta fata de lupta dusa de sistemul medical cu noul coronavirus.

Medicul a povestit gestul impresionant al unei tinere politiste scrie gandul.ro. „Buna dimineata: azi, venind din garda spre casa am fost oprit prima data de politie. O domnisoara politist m-a tras pe dreapta pe la Unirii.

Am scos legitimatia pe geam si i-am spus ca sunt medic. A luat pozitie de drepti si m-a salutat militareste cu mana la chipiu!!!

Am simtit nevoia si am salutat-o si eu militareste!!!

Ne-am urat zi buna si am plecat. Respectul incepe sa reapara, cel putin pentru aceste doua categorii de oameni care sunt inventate pentru a ajuta. Doamne ajuta!

Nu era nevoie de epidemie pentru asta, am simtit sa va spun, poate merita spus lumii, ne ajuta pe toti, si pe cei de acasa si pe cei din linia frontului”, a transmis medicul, potrivit bzi.ro

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *