Press "Enter" to skip to content

Mercur va retrograda de trei ori in 2021: iata cand si la ce sa ne asteptam

Astrologic, Mercur este planeta care guverneaza comunicarea, procesele mentale si gandirea, adaptabilitatea, creativitatea, modul de intelegere a lumii, prelucrarea informatiilor si, desigur, calatoriile scurte. La fiecare 4 luni, Mercur efectueaza un proces explicit de retrogradare timp de 3 saptamani. Spunem ca acest lucru este evident deoarece, din punctul nostru de vedere, aceasta planeta se opreste si incepe sa se retraga; cu toate acestea, aceasta este o iluzie optica.

Perioadele din 2021 in care Mercur va fi retrograd par a fi destul de provocatoare. In aceste intervale, semnele zodiacului se vor confrunta cu probleme de comunicare, stare generala de rau, indecizie si tensiune in relatii.

In 2021, Mercur va fi retrograd de trei ori:

30 ianuarie (in Varsator) – 21 februarie (in Pesti)

30 mai – 23 iunie (in Gemeni)

27 septembrie – 18 octombrie (in Balanta)

Ce se intampla exact cand Mercur este retrograd?

Mercur retrograd este un moment minunat pentru fiecare dintre noi sa ne reevaluam alegerile, aspiratiile si caile de viata. Pot aparea dificultati asociate cu comunicarea si mai ales cu comertul – pot exista intarzieri, ambiguitate, neintelegere, interpretare gresita a cuvintelor, nevoia de reparatii.

Acest lucru ne face sa fim mai atenti, mai atenti in viata noastra, mai atenti in ceea ce spunem si facem.

Va aduce Mercur retrograd noroc sau ghinion?

Acest fenomen este unul dintre putinele care ne afecteaza pe toti in acelasi mod, iar consecintele sale sunt intotdeauna evidente. Trebuie remarcat si tinut cont ca perioadele de retrogradare cu Mercur nu sunt 100% rele si fac ceva bun! continuare

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *