Press "Enter" to skip to content

Mesajul sfâșietor al mamei Luizei, la un an și 7 luni de la dispariție. Nu și-a pierdut speranța că fata e în viață „Oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să poți scăpa”

A trecut mai bine de un an și jumătate de când familia Melencu nu mai are liniște. Mama Luizei, una dintre fetele răpite de Gheorghe Dincă, speră, în continuare că, într-o bună zi o va găsi în viață. Femeia a scris un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare.

Mesajul emoționant transmis de Monica Melencu.

Mama Luizei nu și-a pierdut speranța!
A trecut deja un an și 7 luni de la dispariție.
Durere de neînchipuit pentru mama Luizei Melencu. De când și-a pierdut fiica, femeia nu mai poate avea nicio clipă de liniște.

Cazul Caracal ridică, în continuare, mari semne de întrebare, iar procesul este abia la început. Nimeni n-a elucidat misterul dispariției celor două fete: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Timpul a trecut, dar rănile nu pot fi vindecate, mai ales când răpirile sau crimele rămân, în continuare, un mare mister.

Mesajul transmis de mama Luizei pe o rețea de socializare

Monica Melencu nu are cum să uite data în care fiica ei nu s-a mai întors acasă. La doar 19 ani și cu toată viața în față, ea a fost răpită de Gheorghe Dincă, iar mai departe, nu se știe.

Mama fetei simte că ea ar fi în viață, iar ipoteza pe care o susține este că a căzut pradă interlopilor.

La fix un an și 7 luni de la dispariție, mama Luizei a scris un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, din care se vede că nu și-a pierdut speranța. Ea se roagă în fiecare zi „Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit, lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru noi au provocat-o și instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să poți scăpa din mâinile șacalilor care te-au vândut. E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine, suflet blând. Te iubesc, Lulu meu! ”. , a transmis Monica Melencu.

În același timp, bunicul fetei a luat o decizie extremă! Familiile ambelor fete sunt de-a dreptul revoltate de felul în care autoritățile țării noastre au gestionat situația, dar și de modul în care decurge procesul cu Gheorghe Dincă.

Pentru a atrage atenția, bătrânul s-a decis să intre în greva foamei.

„Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a declarat bunicul fetei, la România TV.

La ultimul termen al procesului, Gheorghe Dincă a reușit să amâne ancheta. Motivul a fost faptul că nu a studiat cu atenție dosarul, potrivit celor spuse de bunicul Luizei. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *