Press "Enter" to skip to content

Momente grele pentru Rica Raducanu dupa ce a fost depistat cu C0VlD. Sotia sa se afla in stare grava: “Are nevoie de oxigen”

Rica Raducanu, fostul portar, in varsta de 74 de ani, s-a infectat cu covid-19 si se afla internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. In acelasi spital se afla si sotia sportivului, depistata si ea pozitiv.

Sotia lui Rica Raducanu a fost internata prima la Spitalul Victor Babes, acum cinci zile si are o forma severa a bolii.

”Rica Raducanu: Ea e mai rau, ca ea de la inceput a fost mai rau, cu frisoane. Eu nu am avut probleme, nici racit, nici tuse, decat asa… Ea e acum, e la astea cu aer.
Reporter: Are nevoie de oxigen?
Rica Raducanu: Da. Ti-am spus ca ea sta la alt pavilion”.

Fostul portar spune ca se simte bine si urmeaza tratamentul prescris de specialisti.

Rica Raducanu: ”Sa va spun ceva: cine vrea sa fie asa ceva? Nu vezi? Le dau sanatate tuturor. E greu. Trecem prin perioada urata, tata. Sa aveti grija de voi. Poate trece mai usor perioada asta. Saracii (n.r. medicii), umbla pe aici zici ca sunt cosmonauti. Ce sa mai zici, ca nici nu-i vezi la fata”.

Rica Raducanu, pe numele sau adevarat Raducanu Necula (n. 10 mai 1946, Vladeni, Judetul Ialomita), este un fost fotbalist roman, portar, care a jucat in echipa nationala de fotbal a Romaniei la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, performanta pentru care a fost decorat in martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

A jucat in Totul pentru fotbal (1978) si Legiunea straina (2008), in rolul lui Maricel.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *