Press "Enter" to skip to content

Noi dezvăluiri despre Arsenie Boca. Ce ascunde chipul părintelui: “Totul se întâmplă la nivelul ochilor”

Chiar dacă nu a fost canonizat încă, mulți dintre ortodocșii români și nu numai l-au considerat mereu pe Arsenie Boca un sfânt, iar mormântul său de la Prislop a fost vizitat de-a lungul timpului de sute de pelerini veniți din toate colțurile lumii. Cei mai curioși dintre credincioși se întreabă, însă, ce ascunde, de fapt, chipul plin de mister al părintelui.

Suada Agachi a analizat figura misterioasă a lui Arsenie Boca
La această întrebare a răspuns Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a feței și trăsăturilor faciale, într-un interviu acordat recent. Expertul a analizat cu mare atenție figura celui supranumit „Sfântul Ardealului” și a împărtășit apoi concluziile la care a ajuns.

„Fruntea este extrem de decupată, în raport cu faţa. Zona este foarte expusă, nu neapărat din cauza părului, a calviţiei. Este o trăsătură. De exemplu, îl puteţi urmări după chip pe Părintele Arsenie Boca. Lipsa spaţiului din sprâncene şi ochi, adică arcada lipseşte. Chiar dacă epilăm sprâncenele, tot există o foarte îngustă zonă între sprâncene şi ochi. Iar al treilea indiciu – pomeţii sus, osoşi, oasele sunt expuse şi tâmplele sunt foarte largi. Iarăşi, inserţia părului este mult mai aproape de sprâncene. Sunt mai multe trăsături. Buzele sunt mai săpate, şanţul de sub nas este mai şters. Puţini oameni se uită la acest aspect”, a explicat Suada Agachi pentru cancan.ro.

Specialistul ne învață cum să recunoaștem un om gelos
Totodată, expertul în tehnici de citire a dezvăluit detalii inedite care ne pot ajuta să recunoaștem un om gelos, chiar dacă se străduiește cu orice preț să ascundă acest lucru. Secretul stă în capacitatea de a-i descifra fizionomia.

„După fizionomie, nu după mimică, ceea ce sunt două lucruri distincte, colţul intern al ochiului este foarte ascuţit. Au capacitatea de a folosi cuvintele precum armele. Ori te rănesc, ori te încântă. Deci această trăsătură e cu două tăişuri. Mai mult decât atât, la femei, mai des se întâlnesc aceste colţuri ascuţite la femei, şi cu genele răsucite şi culoarea ochilor verde, închis sau deschis, este deja o combinaţie fatală. Venele din ochi sunt deseori sparte.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *