Press "Enter" to skip to content

O tânără și-a pozat inelul de logodnă, dar toți au fost scandalizați! Ce detaliu rușinos s-a văzut: „Nu ți-e rușine?!”

Se spune că unul dintre cele mai fericite momente din viața unie femei este logodna. O tânără s-a bucurat atât de tare când iubitul său i-a pus marea întrebare încât a decis să pozeze inelul și să pună fotografia pe internet. Ce detaliu a făcut-o de râs?

Aceasta este stânjenitoarea situație prin care a trecut o tânără, la scurt timp după ce partenerul său a cerut-o în căsătorie, oferindu-i inelul de logodnă. Bucuria a fost atât de mare încât femeia și-a pozat mâna cu bijuteria mult așteptată.

Și, ca orice domnișoară dornică să se laude la prieteni și familie, aceasta nu a mai stat pe gânduri și a pus degrabă fotografia pe Facebook, așteptându-se să fie asaltată de mesaje de felicitare.

Doar că entuziasmul i-a fost spulberat rapid după ce au început să apară mesajele negative, după ce oamenii au observat un detaliu nu tocmai plăcut.

Unghiile femeii au stârnit o adevărată revoltă

Nici măcar faptul că inelul de logodnă era cam mic nu i-a șocat pe internauți, ci mai degrabă unghiile femeii, suficient de murdare pentru a se face de râs în mediul online.

„Nu ți-e rușine să apari cu unghiile alea?!”, a fost doar unul dintre mesajele primite de logodnică.

Degeaba a încercat tânăra să mai șteargă imaginea, căci poza s-a viralizat rapid pe Facebook și a fost văzută de zeci de mii de oameni.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *