Categories: Uncategorized

POVESTEA IMPRESIONANTĂ A UNEI BĂTRÂNE. TANTI FLORI ÎNDURĂ FRIGUL DIN PIAȚA OBOR PENTRU A FACE ROST DE BANI PENTRU BĂIATULUI EI „BOLNAV LA PAT”

Au trecut două săptămâni de când piețele au fost închise, iar comercianții au fost nevoiți să îndure frigul de afară pentru a mai apuca să își vândă produsele, pentru care au muncit tot anul. În aceeași situație se află și tanti Flori, o bătrână care vinde legume de peste 20 de ani în Piața Obor.

Bătrânica are în piață două tarabe pe care le închiriază zilnic cu 80 de lei. Aici își expune toată munca și speră să vândă câte ceva în fiecare zi. Acum ea este nevoită să îndure frigul pentru a reuși să adune câțiva bani, pentru băiatul ei care este bolnav.

„Am băiatul bolnav la pat și trebuie să îl îngrijesc pentru că altă soluție nu există”, a declarat tanti Flori, impact.ro.

Bătrâna este obișnuită cu viața grea și susține că a trecut prin lucruri și mai rele. A muncit toată viața pentru a reuși să își întrețină familia. Cu banii pe care i-a adunat din vânzarea legumelor a reușit să își susțină nepoata la facultate

„Pe nepoțica mea am ținut-o în facultate cinci ani de zile din ce vindeam aici. A terminat ASE-ul cu media 10. Am făcut și eu ce am putut, iar acum, când își caută loc de muncă, nu găsește nimic.

S-a hotărât să plece în străinătate și uite așa, după ce ne-am crescut copiii și nepoții, ei pleacă pentru că țara asta nu le oferă nimic. Nu va mai avea cine să muncească pământurile noastre”, a mai spus bătrâna pentru sursa citată.

„Ies la soare ca să mă încălzesc”
De când piețele au fost închise tanti Flori este nevoită să suporte frigul, pe care nu poate să îl combată nici cu mai multe straturi de haine. Deși tarabele sale sunt în interiorul clădirii pieței, din cauza faptului că pereții de sticlă ai clădirii au fost demontați, frigul se resimte mai puternic decât afară. Pentru a se încălzi bătrâna este nevoită să iasă afară, unde stă preț de câteva minute la soare.

„Eu și colega de lângă mine facem cu schimbul să mai ieșim afară să ne mai încălzim puțin că aici este foarte frig. Bate vântul și înghețăm chiar dacă suntem bine îmbrăcate. Mai vând o legătură de mărar, mai ies la soare ca să mă încălzesc”, a mai spus femeia. scrie cancan.ro

admin

Recent Posts

Bill Gates, “regele” terenurilor agricole din America. Miliardarul detine 98.000 de hectare!

Bill Gates, a patra cea mai bogata persoana din lume si un tocilar auto-descris, cunoscut pentru…

2 luni ago

Oana Roman trece prin momente grele. Este vorba despre mama sa

Oana Roman trece prin momente grele. Vedeta a spus ca mama ei, Mioara Roman se afla internata…

2 luni ago

Cand scapam de masca de protectie? Alexandru Rafila: “Cu siguranta, in acest an vom purta masca.”

Oameni se intreaba cat timp vor mai purta masca de protectie. In opinia sa, medicul…

2 luni ago

Alege o caseta din cele 8 si afla ce dar al sortii iti este pregatit in viitorul apropiat

Alegeti o caseta pentru a afla cu ce cadou va va rasplati Universul. Noutati.info ne dezvaluie ceea…

2 luni ago

Virgil Musta: Ce pot pati cei care nu se vaccineaza. Toti romanii trebuie sa stie acest lucru inainte de a lua o decizie

Medicul Virgil Musta a postat pe Facebook  un mesaj in care vorbeste despre avantajele si dezavantajele vaccinari anti…

2 luni ago

Prajitura Americana – Usor de facut si cu un gust minunat

Ingrediente: 2 oua 300 g zahar 1 lingurita scortisoara 2 linguri cacao 1 plic zahar…

2 luni ago