Press "Enter" to skip to content

PRIMELE IMAGINI CU FAMILIA ÎNDURERATĂ A CRISTINEI ȚOPESCU. SICRIUL CU TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL JURNALISTEI, DEPUS LA CAPELA CIMITIRULUI BELLU

Momente dureroase pentru cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Cristina Țopescu. Familia îndoliată a regretatei jurnaliste a ajuns astăzi la INML, iar după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia a fost ridicat, a fost dus la capela Cimitirului Bellu din Capitală.

UPDATE 12:01 – La capela Cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu a ajuns Andreea Berecleanu. Îmbrăcată în haine de doliu, aceasta a adus o coroană imensă în memoria regretatei jurnaliste Cristina Țopescu.

UPDATE 12:02 – La căpătâiul Cristinei Țopescu a ajuns și Christel Ungar, mama vitregă a jurnalistei.

UPDATE 12:57 – Mama Cristinei Țopescu a ajuns la capela Cimitirului Bellu. Împietrită de durere, de-abia și-a putut ține forțele pentru a face câțiva pași până la locul unde avea să-și vadă fiica între 4 scânduri.

UPDATE 13:00 – A început slujba religioasă, la capela Cimitirului Bellu.

UPDATE 14:06 – Cunoscutul medic Monica Popa a ajuns la capela Cimitirului Bellu, pentru a-i aduce Cristinei Țopescu un ultim omagiu. Aceasta a adus un aranjament floral pentru a-l pune la căpătâiul jurnalistei care s-a stins din viață la numai 58 de ani.

Familia Cristinei Țopescu este devastată de durere. Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei lui Cristian Țopescu a fost dus la capela Cimitirului Bellu, acolo unde cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe jurnalistă îi vor putea aduce un ultim omagiu. Paparazzii cancan.ro au surprins primele imagini cu familia Cristinei Țopescu, iar toți cei dragi jurnalistei sunt împietriți de durere.

Cristina Țopescu va fi incinerată mâine
După cum se știe deja, trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat mâine, ca urmare a dorinței pe care a avut-o aceasta. Familia Cristinei Țopescu a transmis, prin intermediul unui comunicat oficial, că dorește să fie respectată intimitatea. De asemenea, apropiații jurnalistei au menționat faptul că ea este cea care și-am dorit să fie incinerată.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu.
Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti.
Familia îndurerată.
Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele” este mesajul transmis în comunicatul oficial al familiei Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu a murit la 58 de ani
Cristina Țopescu și-a dat ultima suflare, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia pe data de 12 ianuarie. Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, 8 la număr, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului. Extrem de trist este faptul că lângă cadavrul Cristinei Țopescu au mai fost găsiți morți 2 câini, iar încă unul a murit ieri, din cauza stării grave în care se afla.

Pentru că ținea foarte mult la animalele sale de companie, Cristina Țopescu a cumpărat imediat după Crăciun mai multe pungi de carne, pe care voia să le distribuie în hrănirea câinilor săi.
Una dintre vecinele Cristinei Țopescu a sesizat că ceva nu este în regulă cu aceasta și a mers la ea acasă. Pentru că nu i-a răspuns nimeni, a contactat autoritățile. Acela a fost momentul în care Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat. În urma expertizei efectuate de INML s-a stabilit faptul că regretata jurnalistă a murit cu aproape 2 săptămâni în urmă, cel mai probabil în noaptea de 28 spre 29 decembrie. Tot de atunci, nimeni nu a mai știut nimic de Cristina Țopescu. De asemenea, ultimul act de pe Whatsapp al acesteia a fost tot în ziua de 28 decembrie.

Sursa : cancan.ro

 

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *