Press "Enter" to skip to content

Raed Arafat, mesaj important pentru cetățenii români

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, îi avertizează pe toți cetățenii români să respecte recomandprile autorităților și să nu mai iasă din casă decât atunci când este

absolut necesar. Astăzi au ieșit la plimbare foarte multe persoane, mai ales în Capitală. Mulți au profitat de vremea caldă și au considerat că este potrivit sp iasă în parc sau chiar la grătar.

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru români
În contextul în care foarte mulți români au ieșit astăzi în parcuri, dar și la iarbă verde în pădurile de la marginea Captalei. Șeful DSU a decis să tragă un semnal de alarmă printr-o postare pe rețelele de socializare. Acesta i-a îndemnat pe toți cetățenii să stea în continuare în case și să evite expunerea persoanelor în etate la risc.

„Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa.

In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati.

Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.
Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil.

Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!”, a scris Raed Arafat pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că bilanțul zilei de 21 martie aduce vești proaste: numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus a ajuns la 367, cu 59 de cazuri noi față de ziua precedentă. Este ziua cu cele mai multe cazuri declarate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Persoanele infectate au vârste cuprinse între 1 și 74 de ani. sursa:vedete.huff.ro

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *