Press "Enter" to skip to content

SCENE CUTREMURĂTOARE, DUPĂ CE ADELA A FOST ARUNCATĂ DIN BMW PE ASFALT: ”NU MURI, CĂ AI COPIL!”

Tragedie fără margini în Caraș-Severin, unde Adela, o femeie în vârstă de 30 de ani, a murit în urma unui accident de circulație. S-a răsturnat cu BMW-ul și a fost aruncată afară, pe șosea, unde a și decedat.

Adela a murit, iar alte două femei au fost rănite, una foarte grav, în accidentul produs luni după-amiază pe DN57, la ieșirea din Grădinari spre Greoni. Adela a depășit o mașină, avea viteză, din față venea un autoturism, ea s-a speriat, a tras de volan și s-a întâmplat tragedia. “Adela nu muri, că ai copil!”, avea să strige la ea o rudă, încercând să o țină în viață, pe asfalt. Imaginile teribile au fost publicate de InfoCS, citat de libertatea.ro.

Scene cutremurătoare, după ce Adela a fost aruncată din BMW pe asfalt
Poliția din Caraș-Severin a emis un comunicat în urma accidentului: “Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 30 de ani conducea un autoturism din direcția Oravița spre Grădinari, la un moment dat, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a depăși un autoturism, iar la revenirea pe bandă, a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se cu roțile în sus în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor trei ocupante ale autovehiculului.

Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, conducătoarea auto a decedat la unitatea medicală. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz”.

Info CS a publicat un video filmat de un martor la câteva secunde după ce BMW-ul condus de Adela a zburat efectiv prin aer și s-a răsucit de mai multe ori, aterizând pe plafon, în afara șoselei. În imagini, o femeie jelește lângă Adela, care e întinsă pe asfalt: “Nu, Adela, să nu mori, că ai copil! Doamne, moare… Mă, salvarea asta nu mai ajunge!”, strigă disperată femeia. “Doamne, ce a făcut, s-a băgat în depășire și s-a speriat, am văzut ce a făcut. Adela, Adela, hei, Adela…”

Cel care filmează era în mașina care circula pe contrasens și a povestit că BMW-ul a depășit cu viteză și dacă șoferul mașinii în care se afla nu ar fi frânat, ar fi avut loc un impact frontal. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *