Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei 22 aprilie 2020. PROBLEME MARI în DRAGOSTE pentru o ZODIE

Berbec
Este o zi perfectă pentru studiu și pentru a descoperi lucruri noi. Lucrează cu drag și spor pentru că în curând se va ivi ocazia la care visezi de foarte mult timp în ceea ce privește cariera.

Taur
Organizează-te cât mai bine atât mental, cât și în viața de zi cu zi. Doar așa vei reuși să ai succes și să dai randament la locul de muncă. Nu lăsa pe mâine pe poți face chiar acum.

Gemeni
Astăzi ești încărcat cu energie pozitivă pe care reușești să o consumi într-un maraton de curățenie și gătim. Mai păstrează din vitalitate și pentru altă zi, nu te epuiza de tot.

Rac
Ești pe punctul de a te arunca într-o nou proiect. Înainte de a semna un contract cu multe zero-uri ascultă-ți instinctul. Alege varianta care ți se potrivește ca o mănușă.

Leu
Ascultă-ți inima când vine vorba de dragoste, nu mintea. Poate acum se dă o adevărată luptă în interiorul tău, dar spre finalul zilei vei afla răspunsul la întrebarea care te macină de atât amar de vreme.

Fecioară
Te axezi în principal numai pe muncă. Stresul și oboseala îți sunt răsplătite într-un final și nu este exclus să fii propus pentru promovare. Nu da cu piciorul acestei șanse unice.
Balanță
Certurile și discuțiile contradictorii cu partenerul de viață ar putea destabiliza relația mai mult decât crezi. Jumătatea ta este pe punctul de a spus pas, depinde doar de tine dacă vrei să-și asumi acest risc.

Scorpion
Astrele te sfătuiesc să renunți la superficialitate când vine vorba de partea amoroasă. Îți dorești din toată inima să-ți întâlnești sufletul pereche, dar pentru asta pentru să renunți la egoism și aroganță.

Săgetător
Nu-ți face nervi pentru micile neplăceri de care ai parte azi. Zâmbește, în final totul va fi bine. Ai mai multă încredere în tine și vei reuși să vezi luminița de la capătul tunelului.

Capricorn
Ești cu bagajele făcute de ceva vreme, dar nu poți pleca pentru că ești prins la serviciu. Îți dorești tot mai mult să-ți iei un an sabatic și cine știe, poate anul acesta chiar renunți la tot în favoarea călătoriilor.

Vărsător
Ai o tonă de idei creative, dar înainte de a le pune în practică evaluează riscurile la care te supui. Nu spune „nu” unei întâlniri cu cercul tău de prieteni chiar dacă vă vedeți numai în online.

Pești
O veste bună din partea partenerului de afaceri îți va însenina ziua, mai ales că este vorba de partea financiară. Îți dorești să câștigi o mică avere și astre spun că nu visezi cu ochii deschiși deloc.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *