Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei de marți, 14 aprilie 2020. Zi bună pentru mai multe zodii

Berbec: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Apucă-te de lucrurile pe care trebuie să le rezolvi pentru a nu rămâne restant. Numărul norocos: 11.

Taur: Trebuie să iei o serie de decizii, iar unele dintre ele nu sunt deloc ușoare. Fă-ți timp pentru cei apropiați. Numărul norocos al zilei: 1.

Leii trebuie să nu se precipite: vin vremuri bune și pentru ei

Gemeni: Nu pleca urechea la toate zvonurile care apar. Verifică tot ce afli căci mulți oameni aberează cu lejeritate. Numărul norocos: 4.

Sfatul zilei de 14 aprilie pentru Rac: Pune-te pe primul loc și gândește-te la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine în aceste momente. Numărul norocos: 7.

Leu: Lasă-te în voia sorții și așteaptă cu răbdare lucrurile bune care au să vină mai devreme decât credeai. Numărul norocos: 10.

Fecioară: Ai multă muncă pe capul tău și ești decis să termini anumite lucruri care nu îți mai dau pace. Fii eficient. Numărul norocos: 13.

Balanță: Nu te uita în trecut cu mânie și renunță la anumite dușmănii. E săptămâna Patimilor. Numărul norocos: 6.

Scorpion: Folosește un ton mai potrivit chiar și dacă vrei să reproșezi ceva cuiva. Nu e momentul să pierzi vremea cu certuri inutile. Numărul norocos: 2.

Săgetător: Eliberează-ți mintea de gândurile negative și gândește-te la lucrurile care te fac cu adevărat fericit. Numărul norocos: 7.

Sfatul zilei de 14 aprilie pentru Capricorn: Trebuie să fii nițel mai cumpătat în perioada asta. Nu de alta, dar banii azi sunt și mâine nu-i mai vezi. Numărul norocos: 9.

Vărsător: Treci cu vederea reproșurile pe care ți le fac superiorii de la locul de muncă. Numărul norocos: 3.

Pești: Pune-te în locul celor din jur înainte să îi critici. E momentul să dai dovadă de mai multă responsabilitate când judeci pe cineva. Numărul norocos al zilei: 8.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *