Press "Enter" to skip to content

Tânăr de 28 de ani, răpus de cancer. A murit singur, pe patul de spital, lăsând în urmă o fetiță de 3 ani

Destin negru pentru Cosmin Neagu, un tânăr în vârstă de 28 de ani. Bărbatul, care avea familia, s-a stins din viață pe patul de spital într-un institut din Anglia.

Tânărul se afla în Anglia pentru a asigura familiei sale un trai mai bun. La vârsta de 28 de ani, Cosmin a murit singur, pe patul de spital într-o țară străină, departe de cei dragi. El era căsători și avea o fetiță în vârstă de trei anișori.

În data de 10 ianuarie, însă, o nenorocire s-a produs. Pe rețelele de socializare, verișoara lui Cosmin a făcut anunțul morții. Băiatul suferea de o boală gravă, și anume cancerul.

„Cosmin Neagu… un fiu, soț, tată, nepot, verișor minunat. El o fost un luptător până la capăt, o luptat până în ultima secundă, dar viața este nedreaptă uneori și ne ia de lângă noi persoanele iubite, și din păcate acum a fost rândul lui. Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut până în ultima clipă că se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu a ales să-l ia. Acum el trebuie să meargă la el acasă. Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați să-l ducem acasă”, scria atunci verişoara lui Cosmin, potrivit Știrile Kanal D.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *