Press "Enter" to skip to content

Tânăr de 28 de ani, răpus de cancer. A murit singur, pe patul de spital, lăsând în urmă o fetiță de 3 ani

Destin negru pentru Cosmin Neagu, un tânăr în vârstă de 28 de ani. Bărbatul, care avea familia, s-a stins din viață pe patul de spital într-un institut din Anglia.

Tânărul se afla în Anglia pentru a asigura familiei sale un trai mai bun. La vârsta de 28 de ani, Cosmin a murit singur, pe patul de spital într-o țară străină, departe de cei dragi. El era căsători și avea o fetiță în vârstă de trei anișori.

În data de 10 ianuarie, însă, o nenorocire s-a produs. Pe rețelele de socializare, verișoara lui Cosmin a făcut anunțul morții. Băiatul suferea de o boală gravă, și anume cancerul.

„Cosmin Neagu… un fiu, soț, tată, nepot, verișor minunat. El o fost un luptător până la capăt, o luptat până în ultima secundă, dar viața este nedreaptă uneori și ne ia de lângă noi persoanele iubite, și din păcate acum a fost rândul lui. Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut până în ultima clipă că se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu a ales să-l ia. Acum el trebuie să meargă la el acasă. Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați să-l ducem acasă”, scria atunci verişoara lui Cosmin, potrivit Știrile Kanal D.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *