Press "Enter" to skip to content

Tatăl lui George Burcea, declarații uluitoare: ”A vrut să mă omoare”

Tatăl lui George Burcea, soțul Andreei Bălan, a făcut declarații uluitoare despre fiul său. Acestea au venit în urma acuzațiilor lui Georgeo, conform cărora tatăl său i-ar fi abuzat în repetate rânduri, atât pe el cât și pe mama lui.

Tatăl lui George Burcea, declarații uluitoare: ”A vrut să mă omoare”
Tatăl actorului George Burcea a povestit un episod șocant în care George ar fi vrut să își omoare părintele cu un cuțit. Totul a fost făcut public chiar în cadrul emisiunii Xtra Nigh Show. Socrul Andreei Bălan a povestit totul până în cele mai mici detalii, însă povestea este greu de crezut.

‘Zice: ce i-ai făcut tu lui mama o să-ţi fac eu ţie. Deschide cu mâna stângă portiera, bagă mâna lângă maneta de viteze şi scoate ceva. Îl întinde în lungul piciorului, eu văd că luceşte, era întuneric, dar erau becuri din astea, şi omul dă să vină spre mine. Când am văzut, m-am dat în spate, m-a alergat în faţa bisericii. A vrut să mă omoare. Apoi a ieşit toată lumea, el s-a blocat în maşină. El mă acuză că sunt criminal, dar nici eu nu vreau să mai vorbesc cu un mincinos şi cu un hoţ. El a devenit violent din cauza alcoolului”, a spus tatăl lui George Burcea la ”XNS”, de la Antena 1.

George Burcea este soțul Andreei Bălan. Cei doi au împreună două fetițe și au reușit să contruiască o familie foarte fericită. Burcea a povestit recent că a avut o copilărie nefericită și l-a acuzat pe tatăl său de violență domestică. Se pare că mama actorului a avut o viață foarte grea alături de soțul ei. Se pare că bărbatul avea și o amantă, pe care a ucis-o cu sânge rece. Pentru această faptă el a stat 10 ani în închisoare.

”Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus.

Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport. Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum. Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”, a declarat Nelu Burcea pentru cancan.ro

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *