Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! Cine este, de fapt, Alina, femeia pe care mama gemenilor din Ploiești o acuză de moartea copiilor ei

Au fost cele mai bune prietene luni la rând, au locuit sub același acoperiș, și-au crescut copiii împreună, dar iată că tragedia din Ploiești le-a adus la cuțite. Alina și Andreea, cele care se considerau surori,

se învinuiesc una pe cealaltă pentru moartea gemenilor care au căzut de la etajul 10, din Ploiești. Iată cine este Alina, femeia pe care mama gemenilor din Ploiești o acuză de moartea copiilor ei!

După moartea gemenilor din Ploiești, mama gemenilor și Alina, prietena ei, au ajuns la cuțite. În ceea ce privește decesul celor mici, fiecare aruncă vina pe cealaltă și, deși erau în apartament atunci când a avut loc tragedia, niciuna nu știe ce și cum s-a întâmplat.

Cine este, de fapt, Alina, femeia pe care mama gemenilor din Ploiești o acuză de moartea copiilor ei

În momentul în care gemenii au căzut de la etaj, mama copiilor era LIVE pe Facebook, împreună cu cel de-al treilea copil al ei. În tot acest timp, Alina, prietena ei, se afla în camera alăturată cu gemenii și făcea diferite treburi casnice.

În apartamentul respectiv, manelele răsunau. Alina, prietena mamei gemenilor, este de părere că Andreea i-a aruncat sau i-a împins pe cei doi copii de la geam, pentru că s-ar fi săturat de ei și că, în plus, ar fi fost în depresie din cauza fostului ei iubit.

Pe de altă parte, Andreea, mama gemenilor din Ploiești, este de părere că Alina i-a aruncat pe copii pe geam. În camera în care se aflau gemenii și Alina exista și o saltea, care ar fi fost trasă lângă o masă.

Alina și Andreea, din cele mai bune prietene au ajuns la cuțite

Gemenii s-au urcat pe saltea, ulterior pe masă și așa au ajuns la geam. Andreea este de părere că Alina a tras salteaua lângă masă, deoarece aceasta era extrem de grea, iar gemenii nu ar fi putut să o miște din loc.

”Copiii erau singuri în cameră, când m-a trimis poliția în cameră am văzut ditamai salteaua aia pe care nu o puteam urca singură,

doar doi bărbați puteau, salteaua era dată jos din pat, nu aveau cum să o dea, nu aveau cum”, a declarat mama gemenilor decedați.

Mai mult decât atât, Andreea este convinsă că nu va primi niciun fel de pedeapsă, în condițiile în care a afirmat că polițiștii i-au spus că este nevinovată.

În tot acest timp, Alina, prietena Andreei, susține că mama gemenilor este criminală, deoarece a preferat să stea să fumeze și să intre pe LIVE pentru a discuta cu tot felul de bărbați, așa că a uitat complet de gemeni.

Mai mult decât atât, Alina a mărturisit că atunci când au ajuns polițiștii în apartamentul lor, mama gemenilor a afirmat că ea nu are decât un copil, făcând trimitere la fiul cel mare, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Pe rețelele de socializare, Alina apare în ipostaze cât se poate de provocatoare și indecente, însă susține că este o mamă responsabilă, că are doi copii și că nu ar putea niciodată să facă rău unui copil. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *