Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA: Motivul pentru care ar fi demisionat ministrul Sanatatii, Victor Costache

Surse oficiale au declarat pentru Stirile PRO TV ca ministrul Sanatatii, Victor Costache, a demisionat, dupa declaratiile pe care le-a facut, miercuri, despre testarea populatiei Bucurestiului la coronavirus.

Informatia a fost confirmata de premierul Ludovic Orban, care a precizat faptul ca il propune inlocuitor pe secretarul de stat Nelu Tataru.

„Aproape 5 luni de zile a facut parte din echipa si am luat decizii importante. Regret demisia domnului ministru, pe de alta parte o inteleg si ii multumesc pentru buna colaborare”, a spus Ludovic Orban.

Surse politice au declarat pentru Stirile Pro TV ca Orban este cel care i-ar fi cerut lui Costache sa plece din aceasta functie, din cauza declaratiilor pe care le-a facut miercuri, in exclusivitate pentru Stirile Pro TV, cand a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru Covid-19.

Astfel, lui Victor Costache i s-a reprosat faptul ca este un ”comunicator slab”. De altfel, aceleasi surse din PNL mai spus ca liberalii considera ca el trebuia schimbat din functia de Ministru al Sanatatii de mai multa vreme.

Nu in ultimul rand, lui Costache i s-a reprosat ca a mentinut in fruntea DSP-urilor oameni ”de o competenta discutabila”, asupra carora planeaza suspiciuni ca ar putea fi ”mana in mana” cu colaboratorii si distribuitorii de medicamente.

Tot miercuri, in acelasi interviu de la Pro TV, Costache a precizat ca pacientii diagnosticati cu noul virus vor fi internati doar in spitale dedicate tratarii acestei patologii, iar pana la sfarsitul saptamanii vor fi stabilite cel putin 30 de unitati, in toata tara.

Mai mult, a mai spus Costache, pacientii cu forma usoara de boala vor fi mutati – de joi – din sectiile de boli infectioase in hoteluri, unde vor fi supravegheati de doctori.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *