Press "Enter" to skip to content

Un barbat de 39 de ani, bolnav de coronavirus, explica de ce COVID-19 e complet diferit de gripa si care sunt semnele bolii

Barbatul se lupta cu boala de la inceputul lunii.

Justin, 39 de ani, spune ca mersul pana la baie ‘seamana cu un maraton’. La debutul bolii, englezul a avut dureri de cap si de plamani. Barbatul s-a simtit rau pe 4 martie. A acuzat dureri, apoi dificultati de respiratie. Simtomele s-au acutizat, iar Justin, care e si diabetic, a cerut ajutorul medicilor.

„Ma durea cand respiram. Am fost tratat pentru gripa, am luat Tamiflu, mi-a fost trimis un inhalator acasa. Mi s-a zis sa revin daca ma simt rau, asa ca am facut asta. Azi ma doare foarte rau cand respir. Cand merg la baie parca alerg un maraton.

Durerea nu e ca la o raceala. Ma dor plamanii, pur si simplu. E greu de inteles, Ganditi-va la o gura de aer rece si durerea pe care o simtiti in plamani pana se incalzesc din nou. Asa ceva e si cu boala asta. Inhalatorul imi face plamanii sa doara si mai tare. Ganditi-va ca e ca si cum v-ati taia si ati pune alcool pe rana. Cam asa e. Nu e o gripa. Gripa e altceva.

Citeste mai multe pe sport.ro.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *