Press "Enter" to skip to content

Un pensionar și-a scos brelocul de la chei și a devenit multimilionar: „Tatăl meu l-a pus la un set de chei. Evident, s-a înșelat!”

Un pensionar a găsit un breloc vechi, uitat într-un sertar din garajul casei sale. Când a aflat cât valora accesoriul, a rămas fără cuvinte!

Alfred Correya, un pensionar de 66 de ani din Marea Britanie, ar putea fi considerat unul dintre cei mai norocoși oameni din lume.

Bărbatul a găsit, din întâmplare, într-un sertar din garaj, un breloc. Obiectul inedit a fost al tatălui său, dealer de pietre preţioase aduse din India.

„Tatăl meu a achiziţionat tot felul de piese, dar acest câine a fost văzut ca un fel de breloc. Cumva s-a înşelat”, a declarat Correya, pentru The Sun.

Experţii cred că amuleta are o vechime de 4.000 – 5.000 de ani, este originară din China şi are ovaloare care poate ajunge la trei milioane de lire sterline.

Amuleta este făcută din jad, potrivit lui Alexander Clement, de la Halls Auctioneers. El a evaluat obiectul la două- trei milioane de lire sterline. Potrivit cercetărilor făcute de Correya, amuleta a fost înmormântată împreună cu o persoană şi a fost ulterior furată de hoţi.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *