Press "Enter" to skip to content

Uzina Dacia anunta ca reia progresiv activitatea

Activitatea de fabricatie derulata pe platforma industriala Dacia de la Mioveni va fi reluata progresiv, incepand de marti, potrivit unui comunicat al companiei.

Potrivit unui comunicat transmis de companie, au fost implementate masuri pentru a relua progresiv activitatea de fabricatie derulata pe platforma industriala Dacia de la Mioveni.
Astfel, de marti, activitatile de productie ale celor doua uzine vor fi reluate pe baza de voluntariat.

„Uzina Mecanica si Sasiuri este pregatita sa redemareze activitatea in echipa redusa de lucru. Uzina Vehicule va relua productia in departamentul Presaj, in doua schimburi. Din data de 4 mai, vor redemara activitatile ambelor uzine”, se arata in comunicatul citat.

In document se precizeaza ca pe tot parcursul perioadei in care activitatea de productie a fost intrerupta au fost definite si aplicate masuri pentru a proteja angajatii in perspectiva revenirii acestora la lucru, iar acestea vor fi aplicate in mod riguros.

„Angajatii vor fi informati despre necesitatea respectarii masurilor luate pentru protejarea sanatatii lor si a colegilor. Inca de la debutul crizei pandemice, generata de noul virus COVID -19, Groupe Renault Romania s-a asigurat sa ia masuri adaptate de protectie pentru ansamblul angajatilor din toate sediile unde isi desfasoara activitatea”, se arata in comunicat.

Automobile Dacia, cea mai mare companie din Romania, a oprit activitatea la uzina de la Mioveni, la jumatatea lunii martie, ca masura preventiva in conditiile pandemiei de coronavirus.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *