Press "Enter" to skip to content

VIDEO. Armata a iesit pe strazi. Imagini din Piata Unirii din Bucuresti

Armata Romana a iesit in patrulare pe strazile din Bucuresti, in contextul starii de urgenta, de astazi de la ora 12:00 intrand in vigoare masuri mult mai restrictive in lupta contra noului coronavirus.

Mai multe Humvee au aparut in centrul capitalei, in Piata Unirii. Autoritatile spun ca nu exista motive de panica, militarii fiind prezenti in strada doar ca ajutor pentru politisti.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Politie Militara „Tudor Vladimirescu” au plecat in misiune. Toate masurile sunt luate in vederea limitarii raspandirii virusului. Incepand cu ora 12.00 au intrat in vigoare restrictiile de circulatie pe durata starii de urgenta. Iesiti doar daca aveti urgente si nu uitati sa aveti la voi documentul de identitate si adeverinta sau declaratia pe proprie raspundere”, a transmis MApN pe pagina de Facebook.

Miercuri, la Digi24, ministrul de Interne Marcel Vela a facut apel la responsabilitate in aceasta perioada, el declarand la ca daca oamenii ar fi respectat masurile impuse prin ordonanta militara 2 poate nu ar fi fost introduse conditiile din ordonanta militara 3.

More from UncategorizedMore posts in Uncategorized »

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *