Press "Enter" to skip to content

A fost îndrăgit de milioane de oameni, dar a ajuns la capătul puterilor! De ce s-a sinucis vedeta

A fost îndrăgit de milioane de oameni, dar a ajuns la capătul puterilor! Vedeta s-a sinucis. Iată detaliile!

Stephen „tWitch” Boss a murit la 40 de ani

Stephen „tWitch” Boss îndrăgitul DJ și dansator al emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” și fost concurent la „So You Think You Can Dance”, a murit la vârsta de 40 de ani. Acesta a ajuns la capătul puterilor și și-a pus capăt zilelor.

Soția sa, Allison Holker Boss, a confirmat decesul acestuia într-o declarație publicată miercuri pe People.com:

„Cu inima grea trebuie să anunț că soțul meu Stephen ne-a părăsit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a pășit. A prețuit familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice. El a fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii săi”, a transmis soția sa, Allison Holker Boss, conform CNN.

„Să spun că a lăsat o moștenire ar fi prea puțin, impactul său pozitiv va continua să fie simțit. Sunt sigură că nu va trece nicio zi fără să-i onorăm amintirea. Cerem intimitate în această perioadă dificilă, atât pentru mine, dar mai ales pentru cei trei copii ai noștri”, a mai spus femeia.

Declarația ei nu a inclus detalii despre cauza morții sale.

Stephen „tWitch” Boss a avut debutul în emisiunea „The Ellen Show” în 2014, iar ulterior a fost promovat la funcția de producător co-executiv în 2020:

„Am inima frântă. tWitch era dragoste și lumină pură. A fost familia mea și l-am iubit din toată inima mea. Îmi va fi dor de el. Vă rog să-i trimiteți dragostea și sprijinul vostru lui Allison și frumoșilor săi copii – Weslie, Maddox și Zaia”, a declarat Ellen DeGeneres pe Twitter, alături de o fotografie în care cei doi se îmbrățișează în culise.

Dansatorul-DJ a mai apărut în filme precum „Step Up: All In” și „Magic Mike XXL” și a apărut în „The Hip Hop Nutcracker” de la Disney+, lansat anul acesta. De asemenea, el s-a clasat pe locul al doilea în cadrul emisiunii „So You Think You Can Dance”, iar mai târziu a fost jurat în sezonul 17 al concursului de dans.

Decesul lui Boss a fost anunțat pentru prima dată de TMZ.

Stephen „tWitch” Boss a ajuns la capătul puterilor

Cauza oficială a morții lui Stephen „tWitch” Boss a fost declarată sinucidere prin împușcare în cap.

Potrivit medicului legist din comitatul Los Angeles, nu au existat „semne de crimă”, iar cazul a fost închis oficial.

După cum a relatat anterior Page Six, dansatorul în vârstă de 40 de ani a fost găsit marți în baia camerei sale de motel de la Oak Tree Inn din Encino, California, la doar 14 minute de mers pe jos de casa sa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page