Press "Enter" to skip to content

A murit Florin Dogaru. A fost găsit mort în casă

Tragedie cumplită în lumea sportului. Florin Dogaru a murit la doar 24 de ani. A fost găsit mort în casă.

Este doliu uriaș în lumea sportului. Florin Dogaru, campion național la kickboxing, în 2017, la categoria 63kg, legitimat la Clubul Sportiv Viitorul Fântânele din județul Constanța, a fost găsit fără suflare în propria casă.

Apropiații spun că tânărul a avut meci, în urmă cu două zile, iar atunci a primit o lovitură puternică. Lupta s-a oprit atunci, din cauză că sportivul nu a mai putut continua.

Deși, inițial s-a crezut că sportivul ar fi murit din cauza acestei lovituri, se pare că adevărul este altul. Florin Dogaru a murit în urma unui infarct.

Din păcate, medicii au descoperit că sportivul consumase alcool și lua steroizi.

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis polițiștii constănțeni, conform Dobrogea Tv.

Colegii, distruși de durere

Vestea că Florin Dogaru s-a stins la 24 de ani i-a șocat pe colegii lui. Sportivii spun că acesta era un băiat foarte bun și ambițios.

Câștigase 50 din cele 60 de meciuri pe care le-a avut până acum și visa să ajungă sus.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page