Press "Enter" to skip to content

A murit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes. A fost găsită inconștientă, în mașină

Amurit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes. Este vestea ce a cutremurat întreaga țară. Cunoscută mai ales în Constanța, moartea fulgerătoare a tinerei i-a șocat pe toți cei care au întâlnit-o. S-a stins din viață mult prea devreme, la numai 33 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile apropiaților. Femeia fusese găsită inconștientă, în mașină, după ce s-a simțit rău în ultimele zile.

A murit Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes. Tânăra s-a stins din viață când se afla abia în floarea vârstei, la numai 33 de ani. Acum, întreaga familie este îndoliată, iar prietenii ei sunt îngenuncheați de durere. Nu pot să conceapă faptul că Mihaela nu se mai află printre noi și sunt în continuare șocați de vestea tulburătoare.

Anul 2022 începe, din păcate, cu o veste cutremurătoare pentru întreaga țară. Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes, a murit la numai 33 de ani. Potrivit Antena 3, tânăra s-a stins din viață după ce în ultimele zile s-a simțit rău.

Mihaela Galani a fost găsită inconştientă în mașina ei. Ulterior, reprezentanta companiei Gemelli Shoes a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea, în ciuda eforturilor de a o readuce la viață.

Anunțul sumbru a fost făcut de către echipa magazinului de încălţăminte Gemelli din Constanţa. Focuspress.ro scrie că Mihaela Galani s-ar fi luptat cu o boală de ani de zile.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni’., a transmis echipa magazinului de încălţăminte Gemelli din Constanţa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page