Press "Enter" to skip to content

A murit Mioara Roman. Oana Roman a facut anuntul in aceasta dimineata

Ajunsă la vârsta de 83 ani, Mioara Roman s-a confruntat cu o serie de afecțiuni grave, starea ei de sănătate s-a deteriorat treptat.

Oana Roman a facut anuntul trist in aceasta dimineata:’ ‘Drum lin mama mea buna si frumoasa. Ingerii sa te vegheze si sa povestesti tuturor acolo sus lucrurile minunate pe care le povesteai aici. To ce sunt in datorez. Multumesc maica mea pentru tot. Te iubesc si te voi iubi mereu! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”

Fosta soție a lui Petre Roman a trecut printr-o serie de operații de colecist și infectarea unui lipom infectat, aceasta s-a confruntat și cu Parkinson agresiv, mâna dreaptă fiind paralizată, dar și mai multe accidente vasculare mici.

Prima căsătorie a Mioarei Roman

Toată lumea știe că Mioara Roman a fost căsătorită cu Petre Roman, dar aceasta a mai avut o căsătorie de 12 ani cu Iosif Zilahy. Mioara Roman l-a întâlnit pe primul ei soț la frageda vârstă de 19 ani, în timp pe Iosif avea 27 de ani. Din mariajul celor doi a rezultat o fată, Catinca, iar la 3 ani după nașterea acesteia s-a produs și divorțul.

În ciuda divorțului, cei doi au rămas în relații foarte bune, chiar și după ce aceasta și-a refăcut viața, Iosif a fost mereu alături de ea și de fata lor, chiar și în momentele în care boala și-a făcut apariția în viața ei. „Tatal meu mi-a spus: «Te mariti la 20 de ani, dar la 30 o sa fie altceva». Si intr-adevar, am facut-o pe Catinca la 27 de ani si pe urma dupa vreo 3 ani, intervine, nu stiu ce intervine, dar ne-am despartit in conditii normale, desi pe vremea lui Ceausescu, un divort dura 5 ani si costa 6 000 de lei. Asa s-a intamplat si la noi”, a declarant Mioara Roman.

Detalii din căsătoria Mioarei Roman cu fostul premier Petre Roman
Din 1974 și până în 2007, Mioara Roman a fost căsătorită cu fostul premier Petre Roman și din povestea lor de dragoste au avut o fată, Oana.

Chiar dacă divorțul a fost unul așteptat, Oana Roman nu se aștepta ca cei doi să nu își mai vorbească niciodată și să o afecteze atât de mult, până în prezent. Mioara Roman a declarat acum ceva timp că Petre Roman a fost marea ei iubire, chiar dacă la început acesta nu dădea semne de iubire, cu ajutorul timpului cei doi au ajuns să împărtășească o iubire ce cu timpul s-a consumat, „A fost o foarte mare dragoste.

Adevărata iubire a vieții mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar și matură și profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page